Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!
Mijn voorkeuren

De mooiste vakantiehuizen in Noord

Noord
Om het even wanneer
Gasten
Het eiland IJsland ligt ten noordwesten van het vasteland van Europa. Het noorden van dit land ligt nog net onder de poolcirkel. De vakantiehuizen IJsland zijn een bijzondere bestemming en hebben een erg indrukwekkende natuur. Een mooie omgevingHet landschap bestaat uit laag- en middelgebergtes met veel gletsjers en rivieren en een aantal vulkanen. De kustlijn in het Noorden bestaat uit grote en kleine fjorden en baaien.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Noord

Appartement Varmahlíð
Appartement 70 m²
4 3
Varmahlíð, Norðurland vestra, IJsland
4,8 / 5
"Uitstekend"
vanaf €1.155
voor 7 nachten
Huis Varmahlíð
Huis 80 m²
6 2
Varmahlíð, Norðurland vestra, IJsland
4,8 / 5
"Uitstekend"
vanaf €1.302
voor 7 nachten
Huis Norðurland vestra
Huis 140 m²
7 4
Norðurland vestra, IJsland
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €1.029
voor 7 nachten
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Noord

Dit fjord is 60 km lang, 25 km breed en omringd met heuvels en bergen. Aan de rand van dit fjord ligt de grote stad Akureyri. Deze stad is erg leuk om te gaan bezoeken tijdens een verblijf in een vakantiehuis IJsland. In deze stad kunt u heel goed winkelen, de belangrijkste winkelstraten zijn Aðalstræti en Hafnarstræti. Ráðhústorg is het stadcentrum met daaromheen uitgaansgelegenheden. Ook zijn er bezienswaardigheden die leuk zijn om te gaan bekijken. Zoals de kerk Péturskirkja en de botanische tuinen Listagarður Akureyrar.

Uitstapjes

Een indrukwekkend uitstapje is de actieve geiser Strokkur. Deze heeft om de 4-8 minuten een warm water uitbarsting. Ook zijn er verschillende nationale parken die u vanuit de vakantiewoningen Noord IJsland kunt gaan bezoeken zoals het Nationaal Park Vatnajökull. Hier kunt u genieten van gletsjer rivieren, ravijnen en vulkanen. Als u meer van imposante fjorden houdt is het gebied Westfjorden een tip. Hier kunt u gaan genieten van de diepste en mooiste fjorden. Ook is het mogelijk om een stedentripje te maken naar Reykjavik. Hier kunt u de kerk Hallgrímskirkja gaan bewonderen en gaan winkelen op de Laugavegur. Ook is het leuk om met uw hond lekker uit te waaien op het strand in één van de mooie baaien. De vakantiehuizen IJsland zijn erg geschikt voor een avontuurlijke en ontspannen vakantie voor het hele gezin. Ook is een bezoekje brengen aan de grootste gletsjer van Europa de Vatnajökull indrukwekkend. Deze gletsjer bevindt zich in het Skaftafell Nationaal Park in Oost IJsland. In dit park treft u ook veel bossen aan wat uniek is in IJsland.

Alle vakantiehuizen in Noord

Alle 52 accommodaties tonen
image-tag