De mooiste vakantiehuizen 
in Westfjorden - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Westfjorden - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Westfjorden

Westfjorden
Om het even wanneer
Gasten
Westfjorden
Om het even wanneer
Gasten
De regio Westfjorden is samen met de Hooglanden de meest dunbevolkte regio van IJsland. De vakantiehuizen IJsland in Westfjorden zij gelegen aan de Noord Atlantische Oceaan en zijn een goede uitvalsbasis voor veel uitstapjes in IJsland. Een unieke omgevingHet landschap bestaat uit rotsachtige kliffen met kleine vissersdorpen tegen de rotswanden aan gelegen. Vanuit de vakantiewoningen Westfjorden is het leuk om het natuurreservaat Hornstrandir te gaan bezoeken.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Westfjorden

Appartement Downtown
28 apr. - 5 mei
-91%
€2.028
€176 per nacht
Appartement ∙ 10 gasten ∙ 4 slaapkamers
Downtown, Miðborg, Höfuðborgarsvæðið
Begin met boeken
Appartement Digranes
4 mei - 11 mei
-66%
€243
€84 per nacht
Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Digranes, Kópavogsbær, Höfuðborgarsvæðið
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Hvörf
26 apr. - 3 mei
-77%
€301
€71 per nacht
Appartement 35 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Hvörf, Kópavogsbær, Höfuðborgarsvæðið
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Westfjorden

Sommige fjorden in dit gebied zijn zo diep dat er geen daglicht bij kan komen. Een aanrader is om een wandeling te maken door het gebied waar uw vakantiehuis IJsland in Westfjorden is gelegen. De wandelpaden brengen u langs de mooiste uitzichten, imposante bergen en diepste fjorden. Als u liever wilt gaan uitwaaien of ontspannen op het strand kunt u gemakkelijk één van de rustige en mooie stranden van IJsland bereiken. Om geisers te gaan bekijken kunt u het beste naar het bronnengebied Geysir in Zuid IJsland gaan. Hier vindt u één van de beroemdste geisers van de wereld.

Steden uitstapjes

Tijdens een vakantie in een vakantiewoning Westfjorden kunt de hoofdstad Ísafjörður van dit gebied gaan bezoeken. Hier zijn er een aantal leuke bezienswaardigheden te bezoeken zoals de Ísafjarðarkirkja kerk en Tjöruhús dat het oudste huis van IJsland is. Ook is het leuk om een stedentripje naar de hoofdstad van IJsland Reykjavik te maken. Het stadscentrum is gezellig en heeft veel winkelstraten en restaurantjes. De kerk Hallgrímskirkja is mooi om van binnen en buiten te gaan bewonderen, net zoals het oudste haven gebouw Harpa. Dit is een modern gebouw met een grote concertzaal. Als u liever een tripje in de natuur in een andere omgeving wilt maken is het natuurgebied de Snæfellsjökull in West IJsland een tip. Hier ligt een vulkaan die bedekt is met een grote gletsjer. Vanuit de vakantiehuizen IJsland in Westfjorden zijn er vele uitstapjes mogelijk en kunt u kennis maken met het mooie IJsland.

Alle vakantiehuizen in Westfjorden

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag