Mijn voorkeuren
De mooiste vakantiehuizen 
in Abruzzen - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Abruzzen - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Abruzzen

Abruzzen
Om het even wanneer
Gasten
Wie aan een vakantie in Italië denkt, denkt meteen aan Toscane of Sicilië. Maar ook met een vakantiehuis Abruzzen kunt u een onvergetelijke vakantie beleven. De regio was vroeger samen met Molise één geheel en ligt vrij centraal in het oosten van Italië op de hoogte van Rome. Abruzzen heeft een lange kustlijn met belangrijke havensteden zoals Pescara, wat tevens de grootste stad in de regio is.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Abruzzen

Appartement Lido Riccio
7 okt. - 14 okt.
-49%
€88
€45 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Lido Riccio, Ortona, Abruzzen
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Silvi
7 okt. - 14 okt.
€103 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Silvi, Teramo, Abruzzen
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Silvi Marina
21 sep. - 28 sep.
€99 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Silvi Marina, Silvi, Abruzzen
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Abruzzen

De kustlijn bestaat bijna helemaal uit zandstrand en nodigt dus uit de hele dag aan het strand te luieren, pootje te baden en natuurlijk te zwemmen. Uw siësta kunt u ook op het strand houden in plaats van in uw vakantiehuis Abruzzen.

Parken, bossen en bergen in Abruzzen

Een bijzondere belevenis tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Abruzzen is een wandeling door een van de vier natuurparken in de regio. Het nationaal park Abruzzo is waarschijnlijk het bekendste. Hier leven namelijk nog wilde bruine beren. Wilde dieren vindt u ook in de andere drie nationale parken. In del Gran Sasso e Monti della Laga, delle Majella en Sirente Velino vindt u wolven, stekelvarkens, wilde zwijnen, adelaars en andere dieren. Wie dieren graag van dichtbij bekijkt, kan vanuit zijn vakantiehuis Abruzzen beter naar een van de dierentuinen gaan. In Zoo La Rupe of Zoo d'Abruzzo kunt u de dieren veilig bewonderen en fotograferen.

Bezienswaardigheden

De regio Abruzzen is rijk aan cultuur en bezienswaardigheden. Liefhebbers van de regio moeten zeker naar Pescara gaan, hier is namelijk het Museo delle Genti d'Abruzzo waar alles om de geschiedenis van de regio gaat. Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Abruzzo moet ook zeker naar Rocca Calascio en Basilica di Santa Maria di Collemaggio gaan. Bezienswaardig is bovendien Loggia Amblingh, vooral vanwege het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee.

Skiën in Abruzzen

In de zuidelijke delen van Italië denken toeristen er niet vaak aan, maar in de winter kunt u hier prima skiën. Met een vakantiehuis Abruzzen in de wintermaanden heeft u toegang tot meer dan 350 kilometers piste! Er zijn 21 verschillende skigebieden, de bekendste daarvan is Roccaraso. Met een vakantiewoning Abruzzen zult u merken dat er veel plaats is om te skiën, omdat het er niet zo druk is als in de Alpen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag