Vakantiehuis Pescara – Levendig stadje aan de oostkust - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Pescara – Levendig stadje aan de oostkust - EuroRelais

Vakantiehuis Pescara – Levendig stadje aan de oostkust

Pescara
Om het even wanneer
Gasten
Pescara
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 9 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Pescara

Studio Pescara
7 sep. - 14 sep.
-54%
€193
€90 per nacht
Studio 55 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Pescara, Abruzzen, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Pescara
9 jan. - 16 jan.
-48%
€224
€115 per nacht
Appartement 100 m² ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
Pescara, Abruzzen, Italië
Boek nu
Appartement Pescara
7 sep. - 14 sep.
€80 per nacht
Appartement 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Pescara, Abruzzen, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantiehuis Pescara, in Abruzzen, is perfect om uit te rusten en te genieten van de natuur en de cultuur. Wie vanuit Rome door Italië rijdt naar de oostkust, ongeveer 200 kilometer, komt in Pescara aan de Adriatische Zee, na door de oude bergen van de Apennijnen te zijn gereden. Richting de kust gaan de bergen over in lieflijke heuvels en dan is er de zee, in al zijn weidsheid. Deze omgeving maakt een chalet Pescara zeer aantrekkijk.

Te doen in Pescara

Italianen zijn van oudsher verweven met de zee; Pescara is van oorsprong een vissersstadje. Ook is er een moderne jachthaven in Marina di Pescara. Het feest van de beschermheilige van de vissers, Sint Andreas, vindt de laatste zondag van juli plaats, met een suggestieve optocht van boten. Een vakantiehuis Pescara maakt dat u deel bent van de feesten in de stad.

In Pescara en omgeving zijn veel kloosters, kathedralen, kerkjes en hermitages te bewonderen zoals de Cattedrale di San Ceteo of het half in de rotsen gebouwde eremo di S. Spirito in Maiella. Spectaculair is de Ponte del Mare, een architectonisch hoogstandje: een brug over de Pescara, de brede rivier van de stad, voor fietsers en voetgangers. Rond uw chalet Pescara is er bovendien met een lang strand, waardoor de stad ook voor waterratten de perfecte vakantiebestemming is.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag