Vakantiehuis Brindisi – Waar de Via Appia naar Rome begint - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Brindisi – Waar de Via Appia naar Rome begint - EuroRelais

Vakantiehuis Brindisi – Waar de Via Appia naar Rome begint

Brindisi
Om het even wanneer
Gasten
Brindisi
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Brindisi

Huis Brindisi
8 feb. - 15 feb.
-34%
€115
€76 per nacht
Huis 45 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Brindisi, Apulië, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Brindisi
12 okt. - 19 okt.
-42%
€195
€113 per nacht
Appartement 110 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Brindisi, Apulië, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Huis Brindisi
2 nov. - 9 nov.
-30%
€134
€95 per nacht
Huis 80 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Brindisi, Apulië, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen Brindisi zijn geliefde bestemmingen voor Italië liefhebbers. Brindisi ligt op de hak van de laars van Italië aan de kust aan de Adriatische Zee. In Brindisi eindigt de Via Appia, een van de Romeinse straten die in Rome beginnen. Aan het einde van de Via Appia, nu beter bekend als de SS7 stonden twee Romeinse zuilen, tegenwoordig is er nog maar een over. Het historisch centrum is de belangrijkste plaats in Brindisi. Het Piazza Duomo is het centrale startpunt voor veel ondernemingen tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Brindisi. Aan dit plein vindt u de Duomo Brindisi, de kathedraal van Brindisi, en het museum Collezione Archeologica S. Faldetta waar opgravingen van Punta del Serrone te vinden zijn. Vanuit de haven vertreken boten niet alleen naar andere Italiaanse steden, maar ook naar Griekenland en Albanië. Het vliegveld Del Salento is een centraal vertek- en aankomstpunt voor uw vakantiehuis Brindisi. Op de weg van het vliegveld naar de stad staat de kerk Santa Maria del Casale.

Omgeving

In de omgeving van uw vakantiewoning Brindisi zult u vooral veel stranden zien. Een autotocht langs de kust is zeker de moeite waard. Een mogelijk uitsptapje is bijvoorbeeld Torre Santa Sabina. Het strand is vrij bekend en heeft fijn, wit zand. Het ligt met de auto ongeveer 20 minuten in het nooorden van Brindisi. De wegen langs de kust bieden natuurlijk ook mogelijkheden voor uitgebreide wandelingen. Het waterpark Splash Parco Acquatico ligt aan de westkant van de hak in Gallipoli. Vooral als u met uw kinderen in uw vakantiehuis Brindisi bent, is dit daguitje een leuke belevenis.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag