De mooiste vakantiehuizen 
in Elba - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Elba - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Elba

Elba
Om het even wanneer
Gasten
Elba
Om het even wanneer
Gasten
Wellicht denkt u bij het horen van de naam Elba aan de geschiedenislessen van vroeger. Dit is immers het eiland waar ooit Napoleon Bonaparte in ballingschap verbleef. Hoewel hij er in luxe leefde, was hij erop gebrand weg te komen. U zult vast meer moeite hebben uw vakantiehuis op Elba te verruilen voor de vertrouwde omgeving thuis!Snel vanaf het vaste land in u vakantiewoning ElbaHet eiland Elba ligt slechts enkele kilometers uit de Italiaanse kust en is ook erg leuk als last minute bestemming.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op Elba

Appartement Marciana Marina
5 okt. - 12 okt.
-26%
€97
€72 per nacht
Appartement 25 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (2 beoordelingen)
Marciana Marina, Livorno, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Portoferraio
5 okt. - 12 okt.
-56%
€178
€78 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (3 beoordelingen)
Portoferraio, Livorno, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Villa Bagnaia
28 apr. - 5 mei
-60%
€144
€58 per nacht
Villa 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bagnaia, Portoferraio, Italië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Elba

Een verblijf is er ronduit idyllisch. De veerboot brengt u in een uur van Piombina naar de hoofdstad Portoferraio. Blijf niet te lang in uw vakantiewoning Elba na het uitpakken, want in de hoofdstad is veel te ontdekken zoals de pittoreske straatjes in het centrum, de Chiesa della Misericordia, een schitterende kerk uit de 17e eeuw, Fort Falcone en Fort Stella.
Uiteraard kunt u op Elba niet om Napoleon heen. Naast een gedenkplaats is er op het eiland een museum dat volledig aan hem is gewijd. Ook kunt u twee woonhuizen bezoeken, waar Napoleon tijdens zijn tijd op Elba verbleef. Maar de geschiedenis van Elba gaat verder terug dan de tijd van Napoleon. Als sinds de 5e eeuw wordt het eiland bewoond. De aanwezigheid van ijzer en mineralen trok eerst de Etrusken en later de Romeinen aan als belangrijkste bewoners. In de 17e eeuw werd Elba eigendom van de Spanjaarden en bijna twee eeuwen later kwam het in Franse handen. Na de ontsnapping van Napoleon droegen de Fransen het eiland over aan het Italiaanse hertogdom Toscane en werd het uiteindelijk een onderdeel van Italië, zoals we dat vandaag de dag kennen.

Natuurschoon, watersport en heerlijk eten!

Elba kent een prachtige natuur, met fraaie, groen begroeide bergtoppen. Wie niet bang is voor een beetje sportieve inspanning moet zeker de hoogste bergtop van Elba beklimmen, de Monte Capanne. Het harde werken wordt beloond met een magnifiek uitzicht over de Middellandse Zee en het vaste land van Italië. Misschien ziet u zelfs uw vakantiehuis Elba wel liggen. Of ontdek het dierenleven van Elba via een bezoek aan het aquarium of het natuurpark in Livorno. Zeker leuk voor kinderen!Ook liefhebbers van watersport, strand en lekker eten kunnen goed terecht op Elba. Op het eiland worden heerlijk wijnen geproduceerd, die u uiteraard kunt proeven. Er zijn idyllische zandstrandjes, waar het prima toeven is. En al snorkelend en duikend kunt u de schoonheid van de zee rondom Elba ontdekken. Boek een vakantiewoning in Elba en ontdek deze parel in de Middellandse Zee!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag