Vakantiehuis Ferrara - relaxen in het noorden van Italië - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Ferrara - relaxen in het noorden van Italië - EuroRelais

Vakantiehuis Ferrara - relaxen in het noorden van Italië

Ferrara
Om het even wanneer
Gasten
Ferrara
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Ferrara

Appartement Ferrara
13 apr. - 20 apr.
-71%
€298
€88 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Ferrara, Emilia-Romagna, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Ferrara
13 mrt. - 20 mrt.
-77%
€332
€78 per nacht
Appartement 62 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Ferrara, Emilia-Romagna, Italië
Begin met boeken
Appartement Ferrara
3 mrt. - 10 mrt.
-49%
€134
€68 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Ferrara, Emilia-Romagna, Italië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Wanneer u een vakantiehuis in Ferrara boekt, zult u een prachtige vakantie beleven in dit zeer mooie plaatsje in het noordwesten van Italië. Ferrara heeft een inwoneraantal van ongeveer 133.000 inwoners en is in de middeleeuwen ontstaan. De stadsmuur die uit deze tijd stamt is nagenoeg geheel intact gebleven. De historische binnenstad staat op de Werelderfgoedlijst. De stad trekt jaarlijks veel toeristen die een vakantiewoning in Ferrara boeken. Ook de omgeving is prachtig om doorheen te rijden en de grotere stad Bologna is bijvoorbeeld maar zo'n vijftig kilometer weg.

Wat Ferrara te bieden heeft

Als Nederlander zult u zich hier snel thuis voelen. Ferrara is namelijk als een van de weinige steden in Italië een echte fietsstad. Het is daarom aan te raden een fiets te huren en op deze manier de stad te verkennen. Of loop vanuit uw vakantiehuis in Ferrara naar de historische binnenstad, die alleen alleen met de fiets of lopend kan worden bezocht. Het opvallendste gebouw van de stad is Castello Estense, omgeven door een gracht en met vier grote torens. De familie Este heeft jarenlang over de stad geregeerd en het castello diende als residentie. U kunt hier een rondleiding volgen. Niet ver hiervandaan staat de Kathedraal van Ferrara. Dit gotische gebouw is het grootste religieuze bouwwerk van de stad en is gewijd aan de heilige Sint-Joris. Aan de zuidkant staat een klokkentoren. Met een van onze vakantiehuizen in Ferrara kunt u heerlijk tot rust komen en aan niets anders denken dan wat u deze dagen wilt bezoeken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag