Vakantiehuis San Marino - bezoek het prachtige dwergstaatje bij Italie - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis San Marino - bezoek het prachtige dwergstaatje bij Italie - EuroRelais

Vakantiehuis San Marino - bezoek het prachtige dwergstaatje bij Italie

San Marino
Om het even wanneer
Gasten
San Marino
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in San Marino

Appartement San Marino
25 mei - 1 jun.
-17%
€96
€80 per nacht
Appartement 49 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
San Marino
Begin met boeken
Appartement San Marino
5 okt. - 12 okt.
-65%
€489
€174 per nacht
Appartement 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
San Marino
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement San Marino
7 sep. - 14 sep.
-30%
€126
€89 per nacht
Appartement 112 m² ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (13 beoordelingen)
San Marino
Begin met boeken
Bekijk alle deals

San Marino is een dwergstaat dat geheel omsloten wordt door Italië. Het staatje ligt tussen de regio's Emelia-Romagna en Marken. San Marino heeft slechts een oppervlakte van 61 vierkante kilometer, maar is wel een van de oudste republieken ter wereld. Een vakantiehuis in San Marino geeft u de mogelijkheid dit mooie plaatsje te verkennen. Het hoogste punt is de berg Monte Titano. U kunt met een kabelbaan naar de top gaan, waar u een prachtig uitzicht heeft op de stad. Hier vindt u ook de drie torens die op het wapen van de stad staan, Guaita, Cesta en Montale. Boek een vakantiewoning in San Marino en ontdek het zelf.

Bezienswaardigheden

Als u in een onze vakantiehuizen in San Marino bent, moet u zeker de basiliek bezoeken. De kerk staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de kerk bevindt zich de troon van de Capitano Reggente, het staatshoofd van San Marino. In de buurt van de basiliek staat bovendien ook nog de kerk San Pietro. Het Palazzo Publico is ook een bezoekje vanuit uw vakantiewoning in San Marino waard. Op het plein voor het gebouw staat het San Marinese vrijheidsbeeld. Verder is het oude gedeelte van San Marino prachtig om doorheen te wandelen. Drink iets op een gezellig terrassje in de smalle straatjes en u hebt echt het gevoel even helemaal weg van thuis te zijn.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag