Mijn voorkeuren
Vakantiehuis San Marino - bezoek het prachtige dwergstaatje bij Italie - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis San Marino - bezoek het prachtige dwergstaatje bij Italie - EuroRelais

Vakantiehuis San Marino - bezoek het prachtige dwergstaatje bij Italie

San Marino
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in San Marino

Huis San Marino
1 jul. - 8 jul.
€62 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (13 beoordelingen)
San Marino
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement San Marino
23 sep. - 30 sep.
€59 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (9 beoordelingen)
San Marino
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis San Marino
10 jun. - 17 jun.
€128 per nacht
Huis ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (7 beoordelingen)
San Marino
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

San Marino is een dwergstaat dat geheel omsloten wordt door Italië. Het staatje ligt tussen de regio's Emelia-Romagna en Marken. San Marino heeft slechts een oppervlakte van 61 vierkante kilometer, maar is wel een van de oudste republieken ter wereld. Een vakantiehuis in San Marino geeft u de mogelijkheid dit mooie plaatsje te verkennen. Het hoogste punt is de berg Monte Titano. U kunt met een kabelbaan naar de top gaan, waar u een prachtig uitzicht heeft op de stad. Hier vindt u ook de drie torens die op het wapen van de stad staan, Guaita, Cesta en Montale. Boek een vakantiewoning in San Marino en ontdek het zelf.

Bezienswaardigheden

Als u in een onze vakantiehuizen in San Marino bent, moet u zeker de basiliek bezoeken. De kerk staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de kerk bevindt zich de troon van de Capitano Reggente, het staatshoofd van San Marino. In de buurt van de basiliek staat bovendien ook nog de kerk San Pietro. Het Palazzo Publico is ook een bezoekje vanuit uw vakantiewoning in San Marino waard. Op het plein voor het gebouw staat het San Marinese vrijheidsbeeld. Verder is het oude gedeelte van San Marino prachtig om doorheen te wandelen. Drink iets op een gezellig terrassje in de smalle straatjes en u hebt echt het gevoel even helemaal weg van thuis te zijn.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag