Sirmione, het gezellige stadje op het Gardameer - EuroRelais base64Hash Sirmione, het gezellige stadje op het Gardameer - EuroRelais

Sirmione, het gezellige stadje op het Gardameer

Sirmione
Om het even wanneer
Gasten
Sirmione
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 14 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Sirmione

Huis Sirmione
6 apr. - 13 apr.
-25%
€104
€78 per nacht
Huis 33 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.8
"Ruim voldoende" (22 beoordelingen)
Sirmione, Brescia, Italië
Begin met boeken
Huis Sirmione
14 sep. - 21 sep.
-25%
€63
€48 per nacht
Huis 24 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (21 beoordelingen)
Sirmione, Brescia, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Sirmione
6 apr. - 13 apr.
-51%
€256
€125 per nacht
Appartement 65 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sirmione, Brescia, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle dealsIn een vakantiehuis Sirmione verblijft u in een van de mooiste dorpjes van het Gardameer. Sirmione is gelegen op een schiereiland aan het zuidelijke deel van het Gardameer. Bij binnenkomst in het centrum van Sirmione, rijdt u door de poort van Castello Scaligero.Zo ervaart u meteen de sprookjesachtige sfeer die het dorp kenmerkt. In het centrum van Sirmione hoeft u zich, met de vele terrassen, winkels en ijssalons die er te vinden zijn, niet te vervelen.


De grotten van Catullus


Aan de noordkant van het eiland vindt u een bezienswaardigheid die u tijdens uw verblijf in een van de vakantiehuizen Sirmione niet kunt overslaan. De grotten van Catullus, waar u de overblijfselen van een Romeinse villa kunt bezichtigen. Aan deze overblijfselen is nog goed te zien hoe de villa er uit heeft gezien. Zo zijn onder andere de baden, pilaren en mozaïeken nog gemakkelijk te herkennen. Vanuit hier heeft u bovendien een schitterend uitzicht op het meer.


De omgeving


Bij een verblijf in vakantiehuis Sirmione aan het Gardameer is er genoeg te beleven. Zo kunt u kiezen voor een rondvaart over het meer, of zelf een bootje huren om het meer te verkennen. Met de veerpont kunt u vanaf het eiland de andere kant van het Gardameer bezoeken. Deze bijzondere manier van transport geeft u de kans om ook buiten de directe omgeving van uw vakantiewoning Sirmione het gebied te kunnen ontdekken. Bent u met kinderen op vakantie, dan kunt u rondom het meer meerdere attracties vinden; Waaronder Gardaland, het grootste pretpark van Italië. Ook de steden Milaan, Verona en Venetië zijn vanuit Sirmione goed per trein of auto te bereiken en zeker een bezoekje waard.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag