De mooiste vakantiehuizen 
in Rome (provincie) - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Rome (provincie) - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Rome (provincie)

Rome (provincie)
Om het even wanneer
Gasten
Rome (provincie)
Om het even wanneer
Gasten
De provincie Rome is een heuvelachtig gebied met vele meren van vulkanische oorsprong. De provincie telt ongeveer 4,1 miljoen inwoners, waarvan bijna 3 miljoen in de hoofstad Rome wonen. De provincie kent droge zomers en milde en natte winters. Een zogenaamd mediterraan klimaat. De zomermaanden lenen zich dan ook goed voor een zonvakantie in de provincie Rome, waar het najaar en het voorjaar zich goed lenen voor stedentrips.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Rome

Appartement Quartiere XII Gianicolense
18 jan. - 25 jan.
-36%
€160
€102 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Quartiere XII Gianicolense, Municipio XII, Rome
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Pigneto
2 nov. - 9 nov.
-14%
€124
€106 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
Pigneto, Rome, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Rione X Campitelli
18 jan. - 25 jan.
€157 per nacht
Appartement 80 m² ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
Rione X Campitelli, Municipio I, Rome
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Rome (provincie)

U kunt zich in deze provincie bovendien tegoed doen aan de delicatessen van de Italiaanse keuken. Wellicht interesseert u zich in Romeinse geschiedenis, dan zijn er voor u door de hele provincie sporen van het oude Romeinse rijk te vinden.
Mocht u vanuit uw vakantiehuis in Rome de stad Civitavecchia willen bezoeken, dan kunt u een enorm kasteel genaamd ''forte Michelango'' aanschouwen. Eveneens kunt u de stad Tivoli bezoeken, daar is het paleis Villa d'Este gevestigd met haar watervallen en fonteinen. De gemeente Bracciano heeft eveneens een trekpleister in haar Castello Odeschalchi, een middeleeuws kasteel. Voor een deel is dit kasteel vandaag de dag nog bewoond, maar deze kunt u ook huren mocht u dit willen. Filmster Tom Cruise en actrice Katie Holmes gingen u voor, dit in verband met het faciliteren van festiviteiten rondom hun huwelijk.

De prachtige historische stad Rome is een bezoek meer dan waard!

In de provincie Rome treft u ook de stad Rome aan, de hoofdstad van Italië, de provincie Rome en de regio Lazio. Bent u op zoek naar een bestemming voor een fantastische stedentrip? Rome is dé plek in Italië om je vakantie door te brengen. Deze prachtige stad ademt historie. Met een appartement in Rome zult u uw ogen uitkijken! Elk gebouw, elke straat en elke kerk heeft een eigen verhaal. Vanuit een van de prachtige vakantiewoningen in Rome kunt u afreizen naar een wereldberoemd bouwwerk, het Colosseum. Deze had vroeger een omvang van 84 bij 54 meter en bood plaats aan 50.000 toeschouwers. Hier werden in de oudheid dierengevechten en gevechten tussen gladiatoren gehouden. In de stad Rome bevindt zich ook het Pantheon, een tempel die gebouwd is in het jaar 125 na Christus. Van origine kon men hier alle godsdiensten beoefenen, nu voert het katholieke geloof de boventoon. Deze is nog authentiek gebleven door de jaren heen. De Sixtijnse kapel is mede een bezienswaardigheid, waar de wereldberoemde fresco van Michelangelo op het plafond is geschilderd. De meeste bezienswaardigheden in het oude centrum van Rome liggen op loopafstand van elkaar. Geniet van de smalle straatjes, de vriendelijke mensen en de historische huizen. Voor het beste ijs in de buurt van uw accommodatie in Rome moet u bij de Trevifontein zijn. Hier koopt u het ambachtelijke ijs, waar de Italianen zo bekend om staan. Zo heebt u even een rustpauze tussen alle bezienswaardigheden door. En uitzicht over de mooiste en grootste fontein van Rome. Andere bekende fonteinen zijn te vinden op het Piazza Navona. Aan dit plein kun je ook heerlijk lunchen. Bestel de specialiteit van de chef en u bent verzekerd van een heerlijke maaltijd! Waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw favoriete vakantiehuis in Rome online bij EuroRelais.

Bezoek de autonome staat Vaticaanstad

Ook bevindt er zich een ware autonome staat in Italië, namelijk Vaticaanstad, wat bekend staat als het kleinste land ter wereld. Dit is het onderkomen van de paus van de katholieke kerk. Vaticaanstad is ontstaan in 1929 en heeft zo'n 850 inwoners. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis Rome is Vaticaanstad een absolute must. Vergaap je aan de Sint Pieterskerk, die imposant boven heel Rome uitsteekt. Deze kerk is van binnen geheel versierd met fantastische schilderingen. Het is ook mogelijk om bovenop de kerk te staan. Dit vereist wat klimwerk, aangezien de lift maar tot een beperkte hoogte kan komen. Maar het loont absoluut: het uitzicht over Rome is schitterend. Bent u niet van de hoogtes? Naast de Sint Pieterskerk is het Vaticaanse Musea ook zeker aan te raden. Andere tips van uw EuroRelais-team: Bezoek de fantastische stad Parijs vanuit een comfortabele vakantiewoning Vanuit een vakantiehuisje in het Ierse Shannon de hele omgeving verkennen Genieten van zon, tapas en siësta in wereldstad Madrid Ga lekker onthaasten in de Provence

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag