Mijn voorkeuren
De mooiste vakantiehuizen 
in Ligurië - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Ligurië - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Ligurië

Ligurië
Om het even wanneer
Gasten
Ligurië is een streek gelegen in het Noordwesten van Italië. Op de kaart is Ligurië een smal streepje gelegen in het Noordwesten van Italië dat in het Zuiden volledig grenst aan de Middellandse Zee. Ligurië grenst ook aan Frankrijk en de Italiaanse streken Emilia-Romagna en Piemonte. Maar ook aan de zeer geliefde regio Toscane. Bent u op zoek naar vakantiehuizen Italie kijkt u dan ook rond in deze geweldige streek met zijn prachtige bloemenrivièra.

Populaire regio's en steden Ligurië

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen Ligurië

Appartement Bonassola
14 okt. - 21 okt.
€92 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bonassola, La Spezia, Ligurië
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Pegli
4 nov. - 11 nov.
€71 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Pegli, Genua, Ligurië
Gratis annulering
Details
your.rentals
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Bergeggi
11 nov. - 18 nov.
-36%
€169
€109 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bergeggi, Savona, Ligurië
Gratis annulering
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Ligurië

De kuststreek wordt ook wel de Italiaanse Rivièra genoemd en kan onderverdeeld worden in 2 delen. De Rivièra di Ponente en de Rivièra Levante. In het westen bevindt zich de geliefde badplaats San Remo, ook wel bloemenstad genoemd. In het zuiden van Ligurië ligt de hoofdstad Genua in de gelijknamige provincie, de grootste havenstad van Italië en geboorteplaats van de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus. U kunt er verschillende dingen bezichtigen zoals de Kathedraal van San Lorenzo uit 1118, het koninklijk paleis uit 1643 of de vuurtoren La Lanterna. Ook bevindt zich er het één-na-grootste aquarium van Europa, het Acquario de Genova. Een zeer leuk uitstapje om te maken als er kinderen mee op vakantie zijn.

Cinque Terre, 5 pittoreske dorpjes

In het Zuidoosten van Ligurië vindt u de Cinque Terre. Vijf pittoreske dorpjes langs de Italiaanse kust die zijn opgenomen op de werelderfgoedlijst. U kunt de dorpjes moeilijk per auto bereiken maar er loopt wel een trein heen. Per trein en per wandelpad kunt u zich van het een naar het andere dorp begeven. Er bevinden zich wijnvelden en hele oude olijfboomgaarden. Een vissershaventje zorgt voor de bevoorrading van de lokale restaurants. Na het bezichtigen van deze prachtige dorpen keert u voldaan terug naar uw vakantiehuis in Ligurië, waar u na een heerlijke dag lekker bijkomt onder het genot van een smakelijk Italiaans wijntje. Verblijft u liever in een vakantiepark? Bekijk dan het aanbod vakantieparken in Ligurië.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag