Mijn voorkeuren
De mooiste vakantiehuizen 
in Cinque Terre - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Cinque Terre - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Cinque Terre

Cinque Terre
Om het even wanneer
Gasten
Cinque Terre is een steeds populairder vakantiegebied in Italië dat vijf dorpen aan de westkust van Italië omvat. Uw vakantiehuis Cinque Terre is het eenvoudigst met de trein te bereiken. Er is wel een autoweg, maar deze is niet goed onderhouden en vol bochten. De trein pendelt tussen La Spezia en Genua en heeft een station in ieder dorp. Zodra u in uw vakantiewoning Cinque Terre bent, kunt u te voet naar alle anderen dorpen wandelen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Cinque Terre

Boerderij Cinque Terre
9 sep. - 16 sep.
-37%
€195
€123 per nacht
Boerderij ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (12 beoordelingen)
Cinque Terre, Italiaanse Rivièra, Italië
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Cinque Terre
30 sep. - 7 okt.
-28%
€170
€122 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Cinque Terre, Italiaanse Rivièra, Italië
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Cinque Terre
16 sep. - 23 sep.
€108 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Cinque Terre, Italiaanse Rivièra, Italië
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Cinque Terre

Verschillende wandelpaden verbinden de dorpen van Cinque Terre namelijk met elkaar.

Kust en stranden

Vakantiehuizen Cinque Terre liggen altijd dicht bij de zee. De kustlijn die de dorpen delen is negen kilometer lang. Warm genoeg om te gaan zwemmen is het over het algemeen tussen mei en oktober. Het enige zandstrand vindt u in het noordelijkste dorp Monterosso al Mare. Aan de kust van de andere dorpen kunt u ook zwemmen, maar hier zijn alleen rotsstranden. Als u met kleine kinderen een vakantiewoning Cinque Terre boekt, is het raadzaam de rotsstranden te meiden. Als het strand van Monterosso al Mare echter te druk is, heeft u de mogelijkheid naar andere steden zoals Bonassola uit te wijken.

Bezienswaardigheden in de dorpen

Vakantiehuizen Cinque Terre bieden zich aan om heerlijke dagtochten door alle vijf dorpen te maken en alle bezienswaardigheden te bewonderen. U begint in Monterosso al Mare, in het noorden van Cinque Terre. Dit is het grootste dorp dat ook nog goed met de trein bereikbaar is. Zodra u de kerk S. Giovanni Battista en het kapucijnenklooster hebt gezien, stapt u de trein in en rijdt een halte naar het zuiden. In Vernazza bent u in het meest pittoreske dorp in de omgeving van uw vakantiehuis Cinque Terre. Natuurlijk is het hele dorp met zijn vissershaven en ligging bezienswaardig, maar ook hier is er een kerk die u moet hebben gezien: de kerk S. Marherita in de buurt van de haven. De volgende halte is Corniglia. Dit is het middelste dorp dat u met een vakantiewoning Cinque Terre kunt bereiken. Het dorp ligt tachtig meter over het water. Een spannende tour is dan ook zeker de weg langs de rotsen naar het water! Bedenk wel, dat u de trappen later weer naar boven moet klimmen. Het volgende dorp, Manarola, is de thuishaven van veel kunstenaars. De Italiaanse kunstenaar Renato Birolli uit Verona woonde en werkte hier. Het dorp is vooral interessant vanwege de trappen die vanuit de hoofdstraat alle kanten de berg op gaan. Riomaggiore ligt helemaal in het zuiden van uw vakantiehuis Cinque Terre. Bezienswaardig is de muurschildering bij het gemeentehuis uit 1994 en de Via dell'Amore, een in rots gehouwen wandelweg.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag