Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Genua - ontspannen aan de Ligurische Zee - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Genua - ontspannen aan de Ligurische Zee - EuroRelais

Vakantiehuis Genua - ontspannen aan de Ligurische Zee

Genua
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Genua

Appartement Marassi
14 jun. - 21 jun.
€100 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Marassi, Genua, Italië
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Prè
4 nov. - 11 nov.
-64%
€190
€68 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Prè, Genua, Italië
Details
Muchosol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Sestri Ponente
14 okt. - 21 okt.
-39%
€207
€127 per nacht
Appartement ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
Sestri Ponente, Genua, Italië
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genua is een stad in het noordwesten van Italië aan de Ligurische Zee. Er wonen zo'n 600.000 mensen en het is de grootste havenstad van het land. Een vakantiehuis in Genua is een goed startpunt om de stad te ontdekken. De bijnaam van Genua is La Superba, mede vanwege zijn verleden. De stad was een van de maritieme republieken van Italië en was door veroveringen van verschillende gebieden rijk geworden. De beroemde ontdekkingsreiziger Christoffer Colombus kwam uit Genua.

Verken Genua

Er zijn in de omgeving van uw vakantiewoning in Genua verschillende bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Het Palazzo Ducale is een leuk cultureel uitstapje om mee te beginnen. Vroeger woonden hier de Dogen, nu is het een museum en vinden hier culturele evenementen plaats. Wanneer u met uw kinderen in een vakantiehuis in Genua verblijft, is het aquarium een leuk uitje. Het is de grootste aquarium van Italië en het op één na grootste van Europa. Meer dan een miljoen mensen bezoeken jaarlijks deze topattractie. In tweeënhalf uur wandelt u langs onder andere dolfijnen, haaien, schildpadden. Verken ook het historische centrum van Genua. In de straat Via Garibaldi bevinden zich veel paleizen uit de zestiende eeuw die de rijke families hier bouwden.

Zon en zee

Dankzij de ligging van de stad aan zee kunt u ervoor kiezen een vakantiehuis in Genua dicht bij het strand te boeken. Zo hoeft u niet ver te lopen wanneer u hier een dagje wilt vertoeven. Bij mooi weer zijn de dorpen van Cinque Terre ook een bezoek waard. Deze vijf pittoreske dorpen liggen aan de Lingurische Riviera. De dorpen zijn via de trein bereikbaar die vanaf Genua naar La Spezia rijdt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag