Mijn voorkeuren
Vakantiehuizen Ancona – grote belevenissen in een kleine stad  - EuroRelais base64Hash Vakantiehuizen Ancona – grote belevenissen in een kleine stad  - EuroRelais

Vakantiehuizen Ancona – grote belevenissen in een kleine stad

Ancona
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Ancona

Appartement Ancona
6 apr. - 13 apr.
-39%
€132
€80 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (6 beoordelingen)
Ancona, Marche, Italië
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Ancona
7 okt. - 14 okt.
€619 per nacht
Huis ∙ 11 gasten ∙ 5 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Ancona, Marche, Italië
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Privé kamer Ancona
27 apr. - 4 mei
€158 per nacht
Privé kamer ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (6 beoordelingen)
Ancona, Marche, Italië
Gratis annulering
Details
Agriturismo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Een vakantiehuis Ancona in de havenstad aan de Adriatische Zee is de perfecte uitvalbasis om een onvergetelijke strand- en cultuurvakantie te beleven. De beroemde kathedraal van Ancona de Duomo di Ancona staat op de berg Monte Guasco. Sportieve wandelaars kunnen te voet de berg op, minder goede lopers of gezinnen met jonge kinderen wordt aanbevolen met de bus te komen. Ook wie niet van kerken en kathedralen houdt moet de berg op, het uitzicht is niet alleen over het meer prachtig, u kunt ook de stad, het historische centrum zien en eventueel zelfs uw vakantiehuis in Ancona zien!

In de stad

U zult tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Ancona het waarschijnlijk opmerkelijkste museum wereldwijd tegen komen. Het Museum Tattile Statale Omero is speciaal voor blinde mensen aangelegd. U zult hier nergens bordjes met: „A.U.B. afstand houden“ zien. De beelden zijn er om aan te raken, zodat iedereen de kunst kan voelen. Vlak bij het teatro delle Muse is de Via della Loggia. Terwijl u door de straat loopt hebt u zicht op prachtige façades. Loop vanaf uw vakantiewoning Ancona ook eens naar de Arco di Traiano, de triomfboog die rond 100 na Christus ter ere van keizer Trajanus werd gebouwd, die de haven van Ancona op zijn kosten liet versterken.

Omgeving

De berg Monte Conero ligt direct aan het water en heeft bijna 20 wandelroutes. Trek in uw vakantiehuis Ancona dus uw wandelschoenen aan en begeef u naar het zuiden van de stad. In de haven vertrekken veel boten naar bestemmingen buiten Italië. U bent bijvoorbeeld binnen een handomdraai in Griekenland of Kroatië. De Republiek San Marino, een staat die geheel omringd wordt door Italië, ligt ook vrij dichtbij uw vakantiewoning Ancona.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag