Vakantiehuis Turijn - ontdek de schoonheid van Turijn - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Turijn - ontdek de schoonheid van Turijn - EuroRelais

Vakantiehuis Turijn - ontdek de schoonheid van Turijn

Turijn
Om het even wanneer
Gasten
Turijn
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 12 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Turijn

Appartement Turijn
1 jun. - 8 jun.
-51%
€147
€72 per nacht
Appartement 48 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Turijn, Piëmont, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Turijn
1 jun. - 8 jun.
-67%
€211
€69 per nacht
Appartement 20 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Turijn, Piëmont, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Turijn
29 apr. - 6 mei
-42%
€125
€73 per nacht
Appartement 33 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Turijn, Piëmont, Italië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Turijn staat vaak in de schaduw van de andere grote stad in Noord-Italië, Milaan, maar ook hier kunt u een fantastische tijd hebben in een vakantiehuis in Turijn. Wist u dat Turijn vroeger een tijdje de hoofdstad van Italië is geweest, voordat Rome dat werd? Er bevinden zich nog veel gebouwen uit deze tijd die u kunt bekijken. Turijn is de vierde grootste stad van het land en ligt vlak langs de Alpen, waar u op wintersport kunt gaan. Een vakantiewoning in Turijn biedt daarom verschillende mogelijkheden.

Wat Turijn te bieden heeft

Het bekendste bouwwerk dat u rondom uw vakantiehuis in Turijn zult vinden is de Mole Antonelliana, vernoemd naar de architect, Alessandro Antonelli. U kunt naar de top gaan en daar genieten van een adembenemend uitzicht op de stad. Een ander prachtig bouwwerk is het Koninklijk Paleis, gebouwd in de zeventiende eeuw. Een kapel verbindt het paleis met de Dom van Turijn, waar u zeker ook een kijkje moet nemen. Hier wordt de lijkwade bewaard, volgens sommige christenen het kleed waar Jezus na zijn dood in gewikkeld zou zijn. Men zou het gezicht van een man in het kleed kunnen herkennen. Bekijk het zelf. In de omgeving van uw vakantiewoning Turijn bevinden zich ook toonaangevende musea. Zo bevat het Musea Egizio een van de grootste verzamlingen van Egyptische artefacten. Alleen in Caïro is er een grotere verzameling. Vakantiehuizen in Turijn bevinden zich overal in de stad. Waar in deze Italiaanse stad u ook wilt verblijven, u kunt eenvoudig online uw perfecte accomodatie vinden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag