Vakantiehuizen Olbia – Sardinië tijdens de vakantie verkennen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuizen Olbia – Sardinië tijdens de vakantie verkennen - EuroRelais

Vakantiehuizen Olbia – Sardinië tijdens de vakantie verkennen

Olbia
Om het even wanneer
Gasten
Olbia
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 11 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Olbia

Villa Olbia
28 sep. - 5 okt.
€276 per nacht
Villa 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Olbia, Sassari, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Olbia
5 okt. - 12 okt.
-31%
€152
€105 per nacht
Huis 60 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Olbia, Sassari, Italië
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Olbia
29 mei - 5 jun.
-46%
€181
€98 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Olbia, Sassari, Italië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Anders dan verwacht is Olbia niet van Romeinse afkomst, maar van Griekse en Punische. Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Olbia zult u daar zeker iets van merken. De havenstad is erg belangrijk in Sardinië, omdat de afstand naar het vasteland van Italië maar 200 kilometer bedraagt. Boten vertrekken vanaf hier bijvoorbeeld naar Civitavecchia en Arbatax. Voordat u verreist valt er natuurlijk nog veel met uw vakantiehuis Olbia te beleven. Er zijn veel gebouwen met historische betekenis zoals de Romeinse basiliek San Simplicio, het Tomba dei giganti, een groot stenen graf, en de heilige bron van Sa Testa. Wie bij de hitte liever binnen is maar niet de hele vakantie in zijn vakantiehuisje Olbia wil blijven, kan naar een van de musea gaan. U kunt kiezen uit het Museo del Mare op een schiereiland aan de kust of het Museo archoelogico di Olbia daarnaast.

Zwemmen kunt u in de omgeving in Pittulongu of Lo Squalo. In het Fausto Noce park biedt voor elk wat wils. Er is een tennisbaan, een klein amfitheater en voetbalvelden. Wie hier gewoon wil wandelen mag dat natuurlijk ook doen. Wie zijn hond heeft meegenomen moet hem helaas wel in de vakantiewoning Olbia laten, omdat honden niet toegestaan zijn in het park.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag