Vakantiewoning Taormina – Sicilië verkennen - EuroRelais base64Hash Vakantiewoning Taormina – Sicilië verkennen - EuroRelais

Vakantiewoning Taormina – Sicilië verkennen

Taormina
Om het even wanneer
Gasten
Taormina
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 10 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Taormina

Appartement Taormina
17 mei - 24 mei
-28%
€160
€116 per nacht
Appartement 110 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Taormina, Messina, Italië
Begin met boeken
Appartement Taormina
6 apr. - 13 apr.
-53%
€142
€67 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (23 beoordelingen)
Taormina, Messina, Italië
Begin met boeken
Appartement Taormina
16 mrt. - 23 mrt.
-59%
€167
€69 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Taormina, Messina, Italië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Taormina is een prachtige plaats aan de oostkust van Sicilië met veel lokale bezienswaardigheden. Binnen deze kleine stad vindt men bijvoorbeeld de overblijfselen van een Grieks-Romeins theater, het Teatro Greco, waar nog steeds regelmatig concerten en voorstellingen worden gehouden. Ook zijn er verscheidene kathedralen en kerken te bezichtigen die de rijke historie van de streek illustreren. Met een vakantiehuis in Taormina zit u middenin het culturele centrum van deze regio, maar door de pittoreske ligging tegen een berghelling zult u ook alle gelegenheid hebben om van het schitterende Siciliaanse landschap te genieten. Vanuit Taormina heeft u onder andere zicht op de Ionische zee en de Etna, de beroemde vulkaan die u in ongeveer vijfenveertig minuten met de auto kunt bereiken.

Vanuit een vakantiewoning in Taormina kunt u ieder seizoen weer allerlei excursies in de omgeving ondernemen. Natuurliefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan Isola Bella, een rotseiland en reservaat voor de kust van Taormina dat bekend staat als de Parel van de Ionische Zee. Wie de zon en het uitgaansleven wil opzoeken, kan overdag terecht op de stranden van Giardini-Naxos en 's avonds de vele restaurants, bars en discotheken van deze bruisende kustplaats ontdekken. Voor de avonturiers ligt dichterbij Taormina ook het kiezelstrand van Mazzaro dat met een kabelbaan te bereiken is.

Een vakantiehuis in Taormina biedt u keer op keer een heerlijk thuis in deze regio van Italië. Mooie natuur, indrukwekkende ruïnes en overblijfselen uit het verleden, warme stranden en culturele steden: een vakantiewoning in Taormina staat garant voor een afwisselend en bijzonder verblijf.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag