Vakantiehuis Pisa - de stad van de scheve toren - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Pisa - de stad van de scheve toren - EuroRelais

Vakantiehuis Pisa - de stad van de scheve toren

Pisa
Om het even wanneer
Gasten
Pisa
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 10 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Pisa

Appartement Pisa
21 sep. - 28 sep.
-9%
€93
€85 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Pisa, Toscane, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Pisa
4 jan. - 11 jan.
-56%
€217
€96 per nacht
Appartement 100 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Pisa, Toscane, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Pisa
7 sep. - 14 sep.
€133 per nacht
Appartement 75 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Pisa, Toscane, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Pisa is een stad in Italië in de regio Toscane. In de middeleeuwen behoorde Pisa samen met Venetië, Genua en Amalfi tot de maritieme republieken, stadstaten die tot bloei kwamen en hun eigen vloot hadden. Later behoorde het tot het Groothertogdom van Toscane voordat het opging in Italië. De bekendste personen die uit deze stad komen zijn Galileo Galilei en Fibonacci. Wie een van onze vakantiehuizen in Pisa boekt, zal zeker de bekendste toeristische attractie van de stad bezoeken: de Toren van Pisa. Maar deze is maar een van de vele bouwwerken in Pisa. Bezoek ook de minder bekende maar net zo bijzondere gebouwen in de stad.

De pracht van Pisa

In de omgeving van uw vakantiehuis in Pisa zult u de prachtigste bouwwerken zien. Het bekendste is al genoemd: de Toren van Pisa op het Piazza del Miracoli, die al tijdens de bouw begon over te hellen. Dat verergerde met de loop der jaren, maar na een tien jaar durende reddingsoperatie is de toren weer stabiel. Verder bevinden zich op het plein nog de dom van Pisa en het baptisterium. Ook een onderdeel van het Piazza is de Camposanto, een ommuurde begraafplaats met een verzameling Romaanse sarcofagen en beelden. Op loopafstand van uw vakantiewoning in Pisa bevindt zich een van de oudste botanische tuinen ter wereld, de Orto botanico di Pisa. Deze werd in 1543 of 1544 opgericht door Cosimo I de'Medici. Bekende afdelingen zijn de kruidentuinen en de bomentuin. Het is ook nog mogelijk een uitstapje naar zee te maken. Ga daarvoor naar het plaatsje Marina di Pisa, op enkele kilometers afstand van uw vakantiehuis in Pisa.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag