Vakantiehuis Siena - genieten in deze middeleeuwse stad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Siena - genieten in deze middeleeuwse stad - EuroRelais

Vakantiehuis Siena - genieten in deze middeleeuwse stad

Siena
Om het even wanneer
Gasten
Siena
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 9 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Siena

Appartement Sienna
16 nov. - 23 nov.
-28%
€97
€70 per nacht
Appartement 38 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sienna, Toscane, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Sienna
5 okt. - 12 okt.
€104 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (5 beoordelingen)
Sienna, Toscane, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Sienna
11 jan. - 18 jan.
-47%
€201
€107 per nacht
Appartement 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sienna, Toscane, Italië
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Siena is een betoverend stadje in Toscane, Italië. Per jaar komen hier honderden toeristen op af dankzij het behouden middeleeuwse stadsbeeld. De stad geldt ook als een van de mooiste steden van Italië. Een vakantiehuis Siena loont zich dan ook zeker.

Palio

Wanneer u in uw vakantiehuis in Siena bent tijdens de zomer, moet u zeker de Palio meemaken. De Paolio is het beroemdste evenement van Siena, een paardenrace die twee keer per jaar wordt gehouden, op 2 juli en 16 augustus. De race gaat tussen paarden van 10 van de 17 wijken van Siena. De race wordt gehouden op het plein Piazza del Campo en bestaat uit drie rondes. Het duurt dus maar een paar minuten, maar de uitslag betekent zeer veel voor de inwoners van Siena. Het Piazza del Campo is ook een bezoekje waard als de paardenraces niet worden gehouden. Het ligt in het centrum van Siena en vele straatjes komen hier op het uit. Aan het plein staat het Palazzo Pubblico. Het wordt gebruikt als stadhuis en een museum is hier ook in gevestigd. Ook ziet u hier de Torre del Mangia, een grote klokkentoren. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over de stad. De Kathedraal van Siena is ook iets wat u niet moet missen wanneer u in uw vakantiewoning in Siena zit. In 1229 werd begonnen met de bouw van deze kathedraal. De capanile ernaast is 77 meter hoog. In de kathedraal is alleen de vloer al prachtig om te zien, maar er zijn ook beeldhouwwerken van Michelangelo.

Vakantiehuizen in Siena zijn zeker de moeite waard om dit prachtige Italiaanse stadje te leren kennen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag