Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Volterra - een middeleeuws stadje in Italië - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Volterra - een middeleeuws stadje in Italië - EuroRelais

Vakantiehuis Volterra - een middeleeuws stadje in Italië

Volterra
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Volterra

Appartement Volterra
14 okt. - 21 okt.
-52%
€134
€65 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Volterra, Pisa, Italië
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Volterra
14 okt. - 21 okt.
-26%
€399
€297 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.9
"Uitstekend" (13 beoordelingen)
Volterra, Pisa, Italië
Details
Feries
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Volterra
7 okt. - 14 okt.
€390 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Volterra, Pisa, Italië
Details
VILLA ITALY
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

In de Italiaanse regio Toscane ligt het prachtige plaatsje Volterra. Het trekt jaarlijks veel toeristen die een vakantiehuis in Volterra boeken om dit middeleeuws aandoend stadje te ontdekken. Op zo'n 50 kilometer afstand ligt de Middellandse Zee en de stad Pisa, wat eventueel ook bestemmingen voor een uitstapje kunnen zijn.

Bezienswaardigheden

Wie een vakantiehuis in Volterra boekt, kan een aantal historische gebouwen bewonderen. Aan het plein Piazza der Priori vindt u een van de oudste paleizen in de regio, het Palazzo dei Priori. De bouw van het paleis begon in 1208 en duurde tot 1254 of 1257. Een andere bezienswaardigheid is de Duomo di Volterra, de zetel van de bisschop van Volterra. Als u hier naar binnen gaat, kunt u het prachtige interieur bewonderen. U kunt ook nog iets van de oude stadsmuur zien die door de Etrusken is gebouwd. De Porta all’Arco is nog overgebleven en stamt uit de vierde eeuw voor Christus. Daarnaast kunt u een anthiek Romeins theater bezichtigen als u in uw vakantiewoning in Volterra zit. Een belangrijk museum in de stad is het Museo Etrusco Guarnacci. Dit archeologische museum heeft een bijzondere verzameling met als belangrijkste stuk de bronzen figuur Ombra della Sera, die een symbool van het museum is geworden. Er valt dus genoeg te doen in dit betoverende stadje in Italië.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag