Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Verona – de stad van Romeo en Julia - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Verona – de stad van Romeo en Julia - EuroRelais

Vakantiehuis Verona – de stad van Romeo en Julia

Verona
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 7 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Verona

Appartement Verona
2 mrt. - 9 mrt.
€112 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Verona, Veneto, Italië
Gratis annulering
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Verona
4 mei - 11 mei
-17%
€127
€105 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Verona, Veneto, Italië
Gratis annulering
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Verona
14 okt. - 21 okt.
-64%
€263
€96 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Verona, Veneto, Italië
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

 

Wie heeft er nog nooit van Verona gehoord? De stad van de tragische liefde van Romeo en Julia. Veel verliefde stellen hebben een vakantiewoning in Verona en komen een kijkje nemen bij het Casa di Giulietta, waar vooral de dames graag wel eens op het wereldberoemde balkon van Julia gaan staan. Ook bekend in Verona is de Arena, een Romeins amfitheater in de binnenstad. Op het Colosseum in Rome en het amfitheater in Capua na is dit het grootste amfitheater in Italië. Met een vakantiehuis in Verona kunt u hier in de zomermaanden 's avonds naar een voorstelling kijken en overdag over de vele pleinen, zoals Piazza delle Erbe en Piazza Bra, wandelen en nog meer historische bezienswaardigheden bewonderen zoals de brug Ponte Pietra over de rivier Adige en de binnenstad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Omgeving en activiteiten

Wie geen zwembad bij zijn vakantiehuis Verona heeft maar bij de hitte toch graag ergens een duikje wil nemen, is met de auto al binnen een half uur bij het Gardameer, afkoeling gegarandeerd! Het heuvelachtige landschap naast het meer vormt ook een uniek decor voor een zomerse wandeling. Vakantiehuizen Verona zijn ook de juiste keuze voor degenen die graag winkelen. De twee grote winkelcentra La Grande Mela ShoppingLand en Le Corti Venete zijn dagelijks geopend en in het centrum vindt u de winkelstraat Via Mazzini die alleen voor voetgangers toegankelijk is. Voor avonturiers is er in het westen van de stad het populaire attractiepark Gardaland met ongeveer vijftig adembenemende attracties. Met een vakantiehuis Verona kunt u het dus nooit mis hebben!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag