Vakantiehuis Split – Strandvakantie in Kroatië  - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Split – Strandvakantie in Kroatië  - EuroRelais

Vakantiehuis Split – Strandvakantie in Kroatië

Split
Om het even wanneer
Gasten
Split
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 17 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Split

Appartement Općina Split
12 apr. - 19 apr.
-15%
€86
€73 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Općina Split, Split-Dalmatië, Kroatië
Boek nu
Appartement Općina Split
3 mei - 10 mei
-44%
€115
€65 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (6 beoordelingen)
Općina Split, Split-Dalmatië, Kroatië
Gratis annulering
Boek nu
Huis Općina Split
5 okt. - 12 okt.
-10%
€156
€140 per nacht
Huis 163 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (22 beoordelingen)
Općina Split, Split-Dalmatië, Kroatië
Boek nu
Bekijk alle deals

Vakantiegangers vinden ieder jaar weer hun weg naar het zuiden naar vakantiehuizen in Split, een van de bekendste badplaatsen van Kroatië. Het schiereiland ligt in de Adriatische Zee en staat bekend om zijn strand Bačvice, Kajsuni en Bene en de haven. Veel van de eilanden van Dalmatië zijn alleen vanaf Split per boot te bereiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een dagje uit naar het eiland Brač? Wie aan het einde van zijn vakantie in zijn vakantiewoning Split nog niet genoeg zon heeft gehad, kan met de veerboot ook naar Ancona in Italië reizen en daar nog langer van de zuiderse zon genieten.

Voordat u vanuit uw vakantiehuis Split vertrekt, valt er natuurlijk in Split zelf nog veel te beleven. Wandelaars en vakantiegangers met een hond lopen graag de heuvel Marjan op waar toeristen geen enkel huis zullen zien vanwege het bouwverbod. Op het hoogste punt bevindt zich het een instituut voor oceanografie en visserij, het Institut za oceanografiju i ribarstvo en is er een uitzichtpunt vanaf waar de hele binnenstad van Split te zien is. Uw kinderen hoeven zich in uw vakantiehuis Split natuurlijk ook niet te vervelen. Naast de stranden is de dierentuin Split Science Museum op Marjan ook een bezoekje waard. Let op! Vooral het Bačvice strand is in de zomermaanden vrij druk.

In Split zijn ook de visserij en wijnbouw belangrijke economische activiteiten. Een bezoekje aan de dagelijkse vismarkt is daarom zeker een goed idee. De vers gevangen vis kunt u heerlijk in uw vakantiehuis in Split bereiden. Op de groene markt zijn groente, fruit, olijfolie en nog veel meer verkrijgbaar. Het is wel belangrijk vroeg te komen om de verste producten te krijgen. Andere toeristenattracties zijn het Paleis van Diolectianus en het Nationaal Park Krka, waar u in de zomer ook bij de watervallen kunt zwemmen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag