Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!
Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Zadar – Sightseeing in Kroatië - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Zadar – Sightseeing in Kroatië - EuroRelais

Vakantiehuis Zadar – Sightseeing in Kroatië

Zadar (stad)
Om het even wanneer
Gasten
Vind 2.800 beschikbare aanbiedingen, van 11 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zadar

Huis Zadar
€81 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6/5.0 "Zeer goed"
(18 beoordelingen)
Zadar, Općina Zadar, Kroatië
Details
To Islands Travel
Bekijk aanbieding
Appartement Zadar
€55 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7/5.0 "Zeer goed"
(3 beoordelingen)
Zadar, Općina Zadar, Kroatië
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Appartement Zadar
€76 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.4/5.0 "Goed"
(3 beoordelingen)
Zadar, Općina Zadar, Kroatië
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Het economische centrum van Noord-Dalmatië vindt u in Zadar. De stad ligt vrij centraal aan de kust van Kroatië en heeft een belangrijke haven, waar boten niet alleen naar andere Kroatische steden, maar zelfs naar Ancona in Italië vertrekken. Hoewel het vanwege de afstand eenvoudiger is met het vliegtuig naar uw vakantiewoning Zadar te reizen, kiezen ook veel toeristen ervoor met de eigen auto te gaan om tijdens hun vakantie mobiel te blijven. De stad is goed bereikbaar vanuit de snelweg, zodra u door Duitsland bent, volgt u in Oostenrijk de A8 en de A9. Na het kleine stukje over de A4 in Slovenië volgt u in Kroatië de A1 richting Split, tot u bij uw vakantiehuisje Zadar bent.

In Zadar zelf

In de binnenstad van Zadar heeft u echter niets aan uw auto, deze is namelijk autovrij. Daardoor ontstaat een ontspannen sfeer en zijn er veel charmante terrassen en kroegen. Vanuit uw vakantiehuis Zadar bent u zo bij de mooiste toeristenattracties. Voordat u in de stad komt ziet u al de middeleeuwse muren en loopt u door de Venetiaanse poort. De romaanse kerken en kathedralen St. Anastasia, St Mary en St. Chrysogonus trekken ieder jaar weer veel bezoekers. Als u vanuit uw vakantiewoning Zadar de boulevard Riva Nova volgt, zult u aan het einde van de straat twee indrukwekkende moderne kunstwerken zien: het Zeeorgel en de Zonnegroet. Met een vakantiehuis Zadar in de zomer hebt u bovendien de mogelijkheid een muziekfestival mee te maken. Dit vindt jaarlijks bij de St. Donatuskerk plaats die uit de 9e eeuw stamt.

Alle 2.800 accommodaties tonen
image-tag