De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Lopud - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Lopud - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Eiland Lopud

Dalmatië – zuid
Om het even wanneer
Gasten
Dalmatië – zuid
Om het even wanneer
Gasten
Het eiland Lopud ligt voor de kust van Dalmatië in Kroatië. Met een ferry vanaf de stad Dubrovnik op het vasteland kunt u gemakkelijk de vakantiehuizen Eiland Lopud bereiken. Het eilandLopud staat bekend om haar echte zandstranden die schaars zijn in Kroatië en haar vele bloemen. De vakantiewoningen Lopud zijn erg centraal gelegen en vanaf hier kunt u gemakkelijk de vele wandelpaden die u landinwaarts brengen gaan ontdekken. Het landschap doet erg mediterraans aan en is heuvelachtig.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zuid-Dalmatië

Appartement Rogotin
1 jun. - 8 jun.
-30%
€121
€84 per nacht
Appartement 56 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Rogotin, Općina Ploče, Kroatië
Begin met boeken
Huis Lumbarda
21 sep. - 28 sep.
€333 per nacht
Huis 217 m² ∙ 18 gasten ∙ 8 slaapkamers
4.1
"Goed" (13 beoordelingen)
Lumbarda, Općina Lumbarda, Kroatië
Begin met boeken
Appartement Lumbarda
1 jun. - 8 jun.
-20%
€251
€201 per nacht
Appartement 124 m² ∙ 12 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (24 beoordelingen)
Lumbarda, Općina Lumbarda, Kroatië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Eiland Lopud

Vakantiehuis LopudHet eiland Lopud ligt voor de kust van Dalmatië in Kroatië. Met een ferry vanaf de stad Dubrovnik op het vasteland kunt u gemakkelijk de vakantiehuizen Eiland Lopud bereiken.

Het eiland

Zuid Dalmatië staat bekend om haar echte zandstranden die schaars zijn in Kroatië en haar vele bloemen. De vakantiewoningen Zuid Dalmatië zijn erg centraal gelegen en vanaf hier kunt u gemakkelijk de vele wandelpaden die u landinwaarts brengen gaan ontdekken. Het landschap doet erg mediterraans aan en is heuvelachtig. Een uitje naar het gelijknamige plaatsje Zuid Dalmatië vanuit uw vakantiewoning Zuid Dalmatië is de moeite waard! Dit stadje heeft vele mooie gebouwen en bezienswaardigheden, maar ook verschillende tuinen en parken met bijzondere flora.

De omgeving

Als u tijdens een verblijf in een vakantiehuis Lopud een stedentripje wilt maken naar het vasteland is de stad Dubrovnik erg leuk! Deze stad is een bekende havenstad en wordt gezien als één van de mooiste steden aan de Adriatische kust. De ommuurde oude stadscentrum staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is erg bijzonder om te gaan verkennen. Hiernaast kunt u ook de buur eilanden zoals Otok Sipan of Otok Kolocep gaan bezoeken als u op vakantie bent in de vakantiehuizen Lopud.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag