Mijn voorkeuren
De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Cres - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Cres - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Eiland Cres

Eiland Cres
Om het even wanneer
Gasten
Het eiland Cres hoort bij Kroatië en ligt ten westen van het vasteland. Kroatië telt meer dan 1000 eilanden. Ooit was Cres een geheel met het nabijgelegen eiland Lošinj. Tegenwoordig zijn de eilanden gescheiden door een kanaal. De oversteek kan nog wel gemaakt worden via een draaibrug in het zuiden van Cres.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op het eiland Cres

Appartement Martinšćica
13 jan. - 20 jan.
-54%
€84
€39 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Martinšćica, Općina Cres, Cres
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Martinšćica
13 jan. - 20 jan.
-57%
€135
€58 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Martinšćica, Općina Cres, Cres
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Merag
7 okt. - 14 okt.
-50%
€121
€61 per nacht
Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Merag, Općina Cres, Cres
Details
To Islands Travel
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Eiland Cres

’s Zomers ligt de gemiddelde temperatuur op Cres op 24 graden. De temperatuur van het zeewater is dan een aangename 22 graden.

Heerlijke stranden van Cres

Boek een vakantiehuis Cres voor een geweldige vakantie aan zee. Het eiland kent vele geweldige stranden waar het heerlijk toeven is tijdens de warmste uurtjes van de dag. Het Sv. Ivan strand bij het plaatsje Lubenice, aan de westkust van Cres, wordt door velen bestempeld als het mooiste strand van het eiland. Het is bereikbaar via een voetpad naar beneden vanuit Lubenice. Ook per boot kunt u er komen. U zult dus even wat moeite moeten doen om het strand te bereiken, maar eenmaal op het prachtige witte zandstrand aangekomen zult u geen moment spijt hebben. Het is er een paradijsje! Andere mooie stranden op Cres zijn de 2 kiezelstranden bij het vissersplaatsje Valun. Ook het Slatina strand en het Tiha strand bij Martinšćica zijn mooi en worden bovendien erg goed schoon gehouden. Wel zo fijn als u met kinderen op vakantie bent.

Bezoek mooie plaatsjes

Het stadje Cres, op het gelijknamige eiland, is de grootste stad van het eiland Cres. U kunt er wandelingen maken door de oude straatjes en steegjes waar u nog duidelijke de invloeden uit de Venitiaanse tijd terug kunt zien. Er zijn fraaie paleizen, stadspoorten, kerken en wachttorens. Het vissersdorpje Martinšćica is een lieflijk havenplaatsje met goede restaurantjes. Tevens is er een toeristenbureau en een postkantoor. In het zuidelijke plaatsje Osor zijn ook vele sporen van het verlden van het eiland te zien. Tevens kunt u hier de oversteek maken naar Lošinj. Ga genieten van dit bijzondere eiland vanuit uw eigen vakantiehuis Cres. Dobar godišnji odmor! Fijne vakantie!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag