Mijn voorkeuren
Croatia, Istria, old town of Rovinj base64Hash Croatia, Istria, old town of Rovinj

Vakantiehuis Pula – Historie beleven tijdens de vakantie

Pula
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 16 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Pula

Appartement Općina Pula
21 okt. - 28 okt.
-47%
€141
€75 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (2 beoordelingen)
Općina Pula, Istrië, Kroatië
Details
Adriagate.com
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Villa Općina Pula
20 apr. - 27 apr.
-59%
€478
€198 per nacht
Villa ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.9
"Uitstekend" (13 beoordelingen)
Općina Pula, Istrië, Kroatië
Details
Istria home
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Općina Pula
11 mei - 18 mei
-30%
€73
€51 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Općina Pula, Istrië, Kroatië
Gratis annulering
Details
Adriagate.com
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Pula is een stad met een 'wauw' factor. Een historische havenplaats in het zuidelijkste puntje van Istrië, die sfeer en gezelligheid uitademt. Met de vele historische bezienswaardigheden is Pula een belangrijke plek voor toerisme, maar ook de handel en industrie. Boek een vakantiehuis Pula en ontdek het zelf!

Over Pula

Met een vakantiewoning Pula bent u in een van de grootste en oudste stad aan de Oost-Adriatische kust. De oudste vondsten op dit Kroatische schiereiland zijn maar liefst 80.000 jaar oud! De omringende heuvels geven bescherming tegen hevige winterstormen en de haven ligt op een mooie beschutte plek. Ook is Pula een prima thuishaven voor grote schepen omdat de monding breed is. Vanaf hier vertrekken zelfs schepen naar Italië.

Rijk aan historie

Na alle plunderingen, gevechten en slagen is het een wonder dat Pula nog zo rijk is aan prachtige historie. De populairste bezienswaardigheid is ongetwijfeld het 'keizer Augustus amfitheater' uit de eerste eeuw na Christus. Met een vakantiehuis Pula kunt u genieten van het jaarlijks festival 'de dagen van de oudheid'. Met gladiatoren gevechten, theatervoorstellingen en oude ambachten gaat men terug in de Romeinse tijd. In de zomermaanden vinden hier opera- en toneelvoorstellingen plaats, maar zelfs ook rockconcerten en wordt er het Kroatische filmfestival gehouden.

Beleven in Pula

Wanneer u een vakantiehuis Pula reserveert, zult u vanzelf alle interessante plaatsen ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de mooie haven, de Herculespoort, de Tweelingpoort, de Mariakapel of de nieuwe Kathedraal uit 1640. Nu hebben we het nog niet eens gehad over de uitstekende restaurants, bijzondere musea en de schitterende omgeving. Genoeg te zien, genoeg te beleven, genoeg reden om een vakantiewoning Pula te boeken!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag