Vakantiehuis Zagreb - leer de hoofdstad van Kroatie kennen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Zagreb - leer de hoofdstad van Kroatie kennen - EuroRelais

Vakantiehuis Zagreb - leer de hoofdstad van Kroatie kennen

Zagreb
Om het even wanneer
Gasten
Zagreb
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 12 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zagreb

Huis Zagreb
11 mei - 18 mei
-20%
€105
€84 per nacht
Huis 76 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zagreb, Kroatië
Begin met boeken
Maisonnette Zagreb
18 mei - 25 mei
-33%
€159
€106 per nacht
Maisonnette 87 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Zagreb, Kroatië
Begin met boeken
Appartement Stenjevec
27 apr. - 4 mei
-20%
€78
€62 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Stenjevec, Zagreb, Kroatië
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Denk eens aan een vakantiehuis in Zagreb als u uw vakantie gaat plannen. Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en ligt in het noorden van het land, dicht bij de grens met Slovenië. Met zijn vele musea, theaters en lekkere restaurantjes is Zagreb een leuke vakantiebestemming. U zult zich niet snel vervelen met een van onze vakantiehuizen in Zagreb.

Cultuur in Zagreb

Niet alleen heeft Zagreb musea over de stad zelf, ook zijn er musea met tentoonstellingen over Europa. Bedenk in uw vakantiehuis in Zagreb wat u wilt zien. U heeft keuze genoeg. Een druk bezocht museum is het Mimara-Museum. Hier hangen meer dan 1500 kunstwerken als een permanente tentoonstelling. Er hangen ook werken bij van de bekende Nederlandse schilders Rembrandt en Rubens. Wat u niet mag missen tijdens uw vakantie in een vakantiewoning in Zagreb is de gotische kathedraal van Zagreb. Dit is het hoogste gebouw van Kroatië. Daarnaast heeft de stad tal van theaters. U hoeft dus 's avonds niet in uw vakantiehuis in Zagreb te blijven zitten. Het belangrijkste theater is het Kroatisch Nationaal Theater, dat in 1895 gebouwd is. Maar u kunt ook naar een van de andere theaters gaan.

Natuur

Een prachtig stukje natuur vindt u ook in de omgeving van uw vakantiewoning in Zagreb. Het oudste park is het Maksimir Park. Het park heeft onder andere vijf meren en u kunt er verschillende diersoorten ontdekken. Bij het park hoort ook nog een dierentuin.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag