De mooiste vakantiehuizen 
in Litouwen - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Litouwen - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Litouwen

Litouwen
Om het even wanneer
Gasten
Litouwen
Om het even wanneer
Gasten
Ontdek Litouwen vanuit uw vakantiehuis of vakantiewoning! Litouwen is onderdeel van de Baltische Staten en heeft grenzen met onder meer Rusland, Letland en Polen en in het westen grenst het aan de Oostzee. Een vakantie in dit land neemt u mee naar vele monumenten die uit het verleden geheel of gedeeltelijk bewaard zijn gebleven. De Oude Stad is het historische centrum van Vilnius, de hoofdstad van Litouwen en is een van de grootste in Oost-Europa.

Populaire regio's en steden in Litouwen

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Litouwen

Appartement Senamiestis
7 dec. - 14 dec.
-58%
€208
€88 per nacht
Appartement 46 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Senamiestis, Wilna, Litouwen
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Baltupiai
11 jan. - 18 jan.
-59%
€157
€64 per nacht
Appartement 25 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Baltupiai, Wilna, Litouwen
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Memel
5 okt. - 12 okt.
-24%
€75
€57 per nacht
Appartement 56 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Memel, Klaipėda, Litouwen
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Litouwen

Hier vindt u vele gebouwen in barokke, gotische maar ook in renaissance stijl en de belangrijkste monumenten hier zijn het Kasteel van Gediminias en het plein met de Kathedraal.
Natuur- en cultuurliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen tijdens een vakantie Litouwen. Een wandeling door het Historisch Nationaal Park Trakai mag dan ook zeker niet op uw lijstje ontbreken. Hier vindt u onder meer het kasteel Trakai, gelegen op het eiland Galvé en Luka en rondom het kasteel ligt het plaatsje Trakai. Het park bezit meerdere meren waar u kunt zeilen, kanoën of varen. Leuk als de kinderen mee zijn op vakantie naar Litouwen!

Vakantiehuis in Litouwen

Bent u een liefhebber van rondreizen? Dan is het een aanrader om een rondreis te maken en ook de landen Estland en Letland aan te doen. Als u liever in Litouwen blijft, mag een bezoek aan zeker niet ontbreken. Deze stad is de op een na grootste stad van Litouwen en hier is van alles te zien, van mooie natuur tot standbeelden en winkelcentra. Vergeet hier niet de Vytautas Magnus kerk en het kasteel van Kaunas bezoeken. Andere leuke tips tijdens uw vakantie Litouwen zijn een bezoek aan het Klokkenmuseum in Klapëda, het Nationaal Museum Vilnius en winkelcentrum Akropolis. Verblijft u liever aan de kust? Dan is een vakantiehuis in Klaipeda een goed optie.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag