Mijn voorkeuren
Vakantiehuizen Luxemburg – Vakantie in Europa's rijkste stad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuizen Luxemburg – Vakantie in Europa's rijkste stad - EuroRelais

Vakantiehuizen Luxemburg – Vakantie in Europa's rijkste stad

Luxemburg (stad)
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Luxemburg (stad)

Appartement Luxemburg
7 okt. - 14 okt.
-22%
€322
€251 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Luxemburg
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Luxemburg
21 okt. - 28 okt.
€618 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Luxemburg
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Luxemburg
7 okt. - 14 okt.
-23%
€351
€270 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Luxemburg
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

In de stad Luxemburg zijn, net zoals in Straatsburg en Brussel, belangrijke Europese instituties gevestigd. Bovendien is het de rijkste stad van Europa en valt er dus veel te beleven tijdens een verblijf in een vakantiehuis Luxemburg. Er zijn veel oude gebouwen die u kunt bezichtigen, bijvoorbeeld het Groothertogelijk Paleis en de Ruïnes van het Bock Kasteel. Door heel Luxemburg zijn kazematten verspreid, publiek zijn er ook een paar zoals de Kazematten van de Petrusse in de binnenstad.

Wandelaars hebben in de hoofdstad ook veel te beleven. Met een vakantiewoning Luxemburg kunt u de rondwandelroute Limpertsberg of Luxembourg volgen. In de omgeving zijn er nog veel meer rondwandelroutes. Wie meer afwisseling wil hebben kan naar het oosten gaan, waar wandeltochten langs de Moezel mogelijk zijn. Wie liever niet urenlang in de natuur wandelt maar ook niet de hele dag in zijn vakantiehuis Luxemburg wil doorbrengen, kan in een van de winkelcentra shoppen. In de binnenstad kunt u prima winkelen, als het regent biedt het winkelcentrum AUCHAN overdekte winkelmogelijkheden.

Luxemburg met kinderen

U kunt uw kinderen gerust meenemen naar uw vakantiewoning Luxemburg, er valt namelijk genoeg te beleven! In de stad zijn er talrijke hop-on hop-off bussen die langs de mooiste gebouwen van de stad rijden. De kleintjes gaan misschien liever met het treintje Pétrusse Express mee, voor de oudere kinderen is een Segway Tour door Luxemburg leuk. Een gezellig gezinsuitje met een vakantiehuis Luxemburg is bovendien minigolfen. Bij Minigolf Luxemburg is iedereen welkom.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag