Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

De mooiste vakantiehuizen in Fez-Boulmane

Fès-Boulemane
Op elk moment
2 personen
Een vakantiehuis in Fez-Boulmane geeft u toegang tot één van de meest karakteristieke steden van Marokko. Fez wordt ook wel het Athene van Afrika genoemd, omdat het bekend staat als religieus, intellectueel en artistiek centrum van het land. De reden waarom ook alle vakantiewoningen Fez-Boulmane hier gelegen zijn, waardoor u gemakkelijk alle highlights van dit indrukwekkende labyrint kunt ontdekken.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Genieten in een vakantiehuis in Fez-Boulmane

De medina is UNESCO wereld erfgoed en bestaat uit vele markten, of ‘soukhs’, waar u geurige kruiden vindt en kleurrijke lappen stof. Leuk detail is dat Fez behoort tot de vier koningssteden van Marokko, samen met Rabat, Meknessen Marrakech.
Op loopafstand van uw vakantiewoning Fez-Boulmane ligt de ambachtelijke wijk, waar het een aanrader is één van de vele dakterrassen op te lopen. Hier heeft u prachtige uitzichten over de verfbaden van de lokale wolwevers, een kleurrijk spektakel dat zeker een vakantiekiekje waard is!

De omgeving van Fez

Vanuit de vakantiehuizen Fez-Boulmane, is het ook de moeite waard om een bezoekje te brengen aan /info/contact, wat op dertig kilometer van de stad ligt. Dit stadje ligt aan de rand van de Midden-Atlas, wat er voor zocht dat het in de zomermaanden een stukje koeler is, wel zo lekker! Mocht u toevallig in de maand juni vertrekken vanuit Nederland naar uw vakantiehuis in Fez-Boulmane, dan heeft u geluk! Gedurende deze maand vind het Fête des Cerises, ofwel kersenfestival, en het Moussem van Sida Lahcen Lyoussi, de dag van een heilige uit Azzaba. Tijdens het kersenfestival wordt ook een heuse ‘Kersenkoning’ gekozen.

Alle vakantiehuizen in Fez-Boulmane

image-tag