De mooiste vakantiehuizen 
in Fez-Boulmane - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Fez-Boulmane - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Fez-Boulmane

Fez-Boulmane
Om het even wanneer
Gasten
Fez-Boulmane
Om het even wanneer
Gasten
Een vakantiehuis in Fez-Boulmane geeft u toegang tot één van de meest karakteristieke steden van Marokko. Fez wordt ook wel het Athene van Afrika genoemd, omdat het bekend staat als religieus, intellectueel en artistiek centrum van het land. De reden waarom ook alle vakantiewoningen Fez-Boulmane hier gelegen zijn, waardoor u gemakkelijk alle highlights van dit indrukwekkende labyrint kunt ontdekken.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Fez-Boulmane

Huis Imouzzer Kandar
€82 per nacht
Huis 150 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Imouzzer Kandar, Sefrou Province, Fez-Boulmane
Boek nu
Accommodatie Sefrou Province
€55 per nacht
Accommodatie ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sefrou Province, Fez-Boulmane, Marokko
Boek nu
Accommodatie Bhalil
€75 per nacht
Accommodatie ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (5 beoordelingen)
Bhalil, Sefrou Province, Fez-Boulmane
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Fez-Boulmane

De medina is UNESCO wereld erfgoed en bestaat uit vele markten, of ‘soukhs’, waar u geurige kruiden vindt en kleurrijke lappen stof. Leuk detail is dat Fez behoort tot de vier koningssteden van Marokko, samen met Rabat, Meknessen Marrakech.
Op loopafstand van uw vakantiewoning Fez-Boulmane ligt de ambachtelijke wijk, waar het een aanrader is één van de vele dakterrassen op te lopen. Hier heeft u prachtige uitzichten over de verfbaden van de lokale wolwevers, een kleurrijk spektakel dat zeker een vakantiekiekje waard is!

De omgeving van Fez

Vanuit de vakantiehuizen Fez-Boulmane, is het ook de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Sefrou, wat op dertig kilometer van de stad ligt. Dit stadje ligt aan de rand van de Midden-Atlas, wat er voor zocht dat het in de zomermaanden een stukje koeler is, wel zo lekker! Mocht u toevallig in de maand juni vertrekken vanuit Nederland naar uw vakantiehuis in Fez-Boulmane, dan heeft u geluk! Gedurende deze maand vind het Fête des Cerises, ofwel kersenfestival, en het Moussem van Sida Lahcen Lyoussi, de dag van een heilige uit Azzaba. Tijdens het kersenfestival wordt ook een heuse ‘Kersenkoning’ gekozen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag