De mooiste vakantiehuizen 
in Drenthe - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Drenthe - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Drenthe

Drenthe
Om het even wanneer
Gasten
Drenthe
Om het even wanneer
Gasten
In het noorden van ons eigen kleine kikkerlandje ligt de veelzijdige provincie Drenthe. Door de grote afwisseling tussen bezienswaardigheden, cultuur en natuur, is er tijdens een vakantie in Drenthe voor iedereen wel wat te beleven. Ontdek de bijzondere hunebedden tijdens een prachtige wandel- of fietstocht. Of trek er samen met de kinderen een dagje op uit in Wildland Adventure Zoo Emmen. Vanuit uw vakantiehuis in Drenthe zijn de mogelijkheden oneindig.

Populaire regio's en steden in Drenthe

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Drenthe

Bungalow Witteveen
25 nov. - 2 dec.
-68%
€201
€64 per nacht
Bungalow 120 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.1
"Goed" (11 beoordelingen)
Witteveen, Midden-Drenthe, Drenthe
Boek nu
Bungalow Midlaren
4 nov. - 11 nov.
-63%
€201
€74 per nacht
Bungalow ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Midlaren, Tynaarlo, Drenthe
Gratis annulering
Boek nu
Bungalow Witteveen
6 jan. - 13 jan.
-72%
€156
€44 per nacht
Bungalow 100 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Witteveen, Midden-Drenthe, Drenthe
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Drenthe

Doordat Drenthe beschikt over vele verschillen natuurgebieden, kunnen natuurliefhebbers tijdens een vakantie in Drenthe hun hart ophalen. De vele verschillende natuurgebieden lenen zich perfect voor mooie wandel- en fietstochten. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiehuis in Borger en ontdek het uitgestrekte gebied de Hondsrug. Dit natuurgebied loopt van Emmen tot aan Groningen en bezit de meeste hunebedden van Nederland. Waan uzelf hier door het bijzondere Boomkroonpad, ontdek grafheuvels of maak een ritje op de paardentram! Natuurgebied Holtingerveld, in Havelte, kent vele hoogteverschillen, waardoor het een zeer gevarieerd gebied is. Het bijzondere aan dit natuurgebied is dat u hier nog oude oorlogsmonumenten tegen komt. Ook leven er hier prachtige vogels die u tijdens uw vakantie in Drenthe kunt spotten. Een aantal gebieden in Drenthe, zoals Eslburger onland, is beschermd vanwege de bijzondere vogels die er leven.

Bezoek de mooiste steden en dorpen tijdens een vakantie in Drenthe

Ook de Drentse steden zijn een bezoek waard. Tijdens uw vakantie in Drenthe moet u beslist in Emmen geweest zijn. In deze moderne stad kunnen de winkelliefhebbers hun hart ophalen. Emmen beschikt namelijk over het grootste overdekte winkelcentrum, van Noord-Nederland, met een afwisseling van grote winkelketen tot aan liefelijke boetiekjes. Na een dagje winkelen kunt u in het centrum heerlijk neerstrijken op een van de vele terrasjes. Wanneer u kiest voor een vakantie met kinderen, breng dan een bezoek aan het Veenpark of Wildland Adventure Zoo in Emmen. Dwingeloo is het groenste dorp van Europa en is gelegen aan de rand van Nationaal park Dwingerveld. De authentieke boerderijen en de brink vormen het gezellige centrum van dit dorp. Westerbrok is omgeven door prachtige natuurgebieden met verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast is dit dorp rijk aan historie, welke nog terug te vinden is in Kamp Westerbork. Vanuit uw vakantiehuis in Drenthe is een bezoek aan de hoofdstad Assen zeker de moeite waard. Breng een bezoek aan het Drents museum en bewonder de archeologische vondsten of waag een rondje in een raceauto op het TT Circuit in Assen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag