Vakantiehuisje Diever - EuroRelais base64Hash Vakantiehuisje Diever - EuroRelais

Vakantiehuisje Diever

Diever
Om het even wanneer
Gasten
Diever
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Diever

Boerderij Diever
10 nov. - 17 nov.
€392 per nacht
Boerderij 600 m² ∙ 21 gasten ∙ 9 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Diever, Westerveld, Nederland
Boek nu
Huis Diever
10 nov. - 17 nov.
€440 per nacht
Huis 600 m² ∙ 21 gasten ∙ 1 slaapkamer
Diever, Westerveld, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Huis Diever
9 nov. - 16 nov.
-22%
€407
€318 per nacht
Huis 190 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Diever, Westerveld, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Diever is een esdorp in het westen van Drenthe vlak bij de provinciegrenzen met Friesland en Overijssel. Het dorpje Diever behoort tot de gemeente Westerveld. Diever werd gesticht in de vroege middeleeuwen en heette toen waarschijnlijk Devere of Deveren. Het dorpje Diever staat voornamelijk bekend om de vele openluchtvoorstellingen van Shakespear die hier gegeven worden. Een vakantiehuis Diever is de perfecte locatie voor een ontspannende, welverdiende vakantie in eigen land. Er hangt een gemoedelijke dorpse sfeer. Tevens zijn er een aantal bezienswaardigheden en gezellige terrasjes.

 

Ontdek de natuur nabij een vakantiehuisje Diever

Een vakantiehuis Diever is een geweldige bestemming voor wandelaars en fietsers. Het dorp grenst aan het mooie Nationaal Park Drents-Friese Wold. Vanuit uw vakantiehuisje trekt u zo de wondermooie natuur in. Het ruim 6000 hectare grote park met heide, bos, beekdalgraslanden en stuifzanden is een natuurwalhalla. Dus trek uw wandelschoenen aan en trek er op uit. Een ander nationaal park ligt slecht op 6 kilometer van Diever. Namelijk het Nationaal Park Dwingerveld. Dit park is het grootste natte heidegebied van Europa. U kunt er flinke wandelingen en fietstochten gaan maken.

 

Uitstapjes vanuit vakantiehuizen Diever

Vanuit Diever zijn er een aantal leuke bezienswaardigheden die u kunt gaan bekijken en bezoeken. In Diever zelf staat onder andere een molen uit 1882 en er is een middelgroot hunebed. Het grootste hunebeddencentrum van Nederland vindt u in Borger, op circa 45 minuten rijden van Diever. Een leuk daguitje kunt u maken naar het Friese stadje Sneek.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag