Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Emmen - bijkomen in Drenthe

Emmen
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 39 beschikbare accommodaties, gevonden op 4 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Emmen

Huis Emmen
Huis 94 m²
4 2
Emmen, Drenthe, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €551
voor 1 week
Huis Emmen
Huis 85 m²
6 3
Emmen, Drenthe, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €826
voor 1 week
Huis Emmen
Huis 85 m²
6 3
Emmen, Drenthe, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €826
voor 1 week
Bekijk alle deals

In het prachtige Drenthe ligt Emmen. Dit is een prima plek voor een weekendje weg of vakantie! Reserveer vandaag een vakantiehuis in Emmen en laat u verrassen door de veelzijdige natuur, cultuur en recreatiemogelijkheden.

Emmen is een moderne stad!

Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Emmen zult u ervaren dat deze stad van alle gemakken is voorzien. U vindt er uitstekende eetgelegenheden. Er is een populair Grieks restaurant en er zijn ook lekkere restaurants met een Indiase keuken. Voor de vleeseters is er ook genoeg aanbod. Een bezoekje aan een museum is ook een optie als u aan het bijkomen bent in uw vakantiehuis in Emmen. Denkt u aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het Industrieel Smalspoor Museum en het Van Gogh Huis. 's Avonds kunt u naar de film in de moderne megabioscoop van Emmen. De allerlaatste films ziet u hier, ook in 3D!

In Emmen valt iedere dag wat te beleven!

Vanuit uw vakantiehuis kunt u een stadswandeling maken langs mooie gebouwen en attracties in deze stad. Sla de Grote of Pancratiuskerk, de twee tot rijksmonument uitgeroepen molens en de beroemde hunebedden niet over! Als u een vakantiewoning in Emmen huurt, is een bezoekje aan Dierenpark Emmen echt een must, zeker als uw kinderen mee zijn. Wist u dat de grootste dierentuin van Noord-Nederland in 2016 gaat verhuizen? Dus bewonder, nu het nog kan, onder meer de giraffen, beren, apen, leeuwen, haaien, vlinders en flamingo's! Ook de moeite waard is een wandeling over de Traverse. De voetgangersbrug verbindt, dwars over de Hondsrugweg, het dierenpark en het centrum van Emmen.

Alle vakantiehuizen in Emmen
image-tag