De mooiste vakantiehuizen 
in Flevoland - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Flevoland - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Flevoland

Flevoland
Om het even wanneer
Gasten
Flevoland
Om het even wanneer
Gasten
Ga eens op vakantie naar de jongste provincie van Nederland, Flevoland! Flevoland ligt in het midden aan het land en heeft grenzen met Friesland, Utrecht, Gelderland, Overijssel en Noord-Holland. De provincie is ontstaan na het droogleggen van een aantal polders in de Zuiderzee. Het landschap van Flevoland bestaat voornamelijk uit water, bossen, weilanden, akkers en mooie vergezichten.

Populaire regio's en steden in Flevoland

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Flevoland

Vakantiepark Biddinghuizen
22 apr. - 29 apr.
-56%
€387
€170 per nacht
Vakantiepark 130 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
4.3
"Goed" (6 beoordelingen)
Biddinghuizen, Dronten, Flevoland
Begin met boeken
Villa Biddinghuizen
11 nov. - 18 nov.
-28%
€257
€184 per nacht
Villa 130 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (207 beoordelingen)
Biddinghuizen, Dronten, Flevoland
Begin met boeken
Herberg Zeewolde
30 sep. - 7 okt.
-13%
€76
€66 per nacht
Herberg ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.9
"Uitstekend" (9 beoordelingen)
Zeewolde, Flevoland, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Flevoland

Als u in het voorjaar naar een vakantiehuis Flevoland gaat kijkt u uit over de prachtig bloeiende bollenvelden of kies voor een vakantiepark aan het IJsselmeer!

Geniet vanuit een vakantiehuisje Flevoland

Flevoland is bij uitstek een bestemming voor een vakantie aan het strand. In Flevoland zijn 20 zandstranden. U kunt er deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Zo zijn er speciale surfstranden, bijvoorbeeld bij Urk, en kunt u boottochtjes maken. Met de kinderen is het superleuk om op het strand te gaan vliegeren. Ook is het leuk om uw hond mee te nemen naar het strand. Uw hond kan er heerlijk de zee in plonzen en heeft er alle ruimte om rond te rennen. Een andere optie is om met de kinderen een bezoekje te brengen aan Walibi Holland in Biddinghuizen. Ze zullen zich er eindeloos vermaken.

Trek de Flevolandse natuur in

Vanuit een vakantiehuis Flevoland trekt u zo de prachtige natuur in. U kunt er heerlijke fietstochten gaan maken of ga naar Flevoland voor een actieve wandelvakantie. In de natuurgebieden zijn diverse goed bewegwijzerde wandelroutes. Struin door het boerenland, langs de dijken, door boomgaarden en akkers. Of wandel door het natuurpark Lelystad. Er leven bijzondere diersoorten zoals wisenten, przewalskipaarden en elanden. Met prachtige natuur en met leuke steden zoals Almere en Lelystad biedt een vakantiehuis Flevoland voor ieder wat wils en is het bovendien een leuke bestemming voor een last minute vakantie.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag