Vakantiehuis Lelystad - vakantie in de hoofdstad van Flevoland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Lelystad - vakantie in de hoofdstad van Flevoland - EuroRelais

Vakantiehuis Lelystad - vakantie in de hoofdstad van Flevoland

Lelystad
Om het even wanneer
Gasten
Lelystad
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Lelystad

Bungalow Lelystad
2 nov. - 9 nov.
-47%
€152
€81 per nacht
Bungalow ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lelystad, Flevoland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Boot Lelystad
2 sep. - 9 sep.
-30%
€119
€84 per nacht
Boot 28 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.0
(13 beoordelingen)
Lelystad, Flevoland, Nederland
Boek nu
Boot Lelystad
10 jan. - 17 jan.
-42%
€269
€157 per nacht
Boot 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Lelystad, Flevoland, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Gelegen langs het Ijsselmeer, in de provincie Flevoland, ligt de stad Lelystad. De stad is nog niet zo oud, pas in 1967 kwamen de eerste bewoners. Nu telt de stad zo'n 76.000 inwoners. Lelystad mag dan jong zijn, in en nabij de stad kunt u nog heel wat dingen beleven en bezichtigen. Een vakantiehuis in Lelystad is dan ook zeker de moeite waard.

Er op uit in Lelystad

Altijd nieuwsgierig geweest naar de binnenkant van een VOC-schip? Nu hebt u de kans er eentje te bezichtigen. De Batavia is een replica van het echte schip dat in een museum in Australië ligt. Het schip ligt bij de Bataviawerf. Vanuit uw vakantiewoning Lelystad bent u ook zo bij het Nieuw Land Erfgoedmuseum. Dit museum vertelt het verhaal van Flevoland in tijdelijke en permanente tentoonstellingen. Een leuk uitstapje voor als bijvoorbeeld het weer een beetje tegenzit. Een leuk museum voor de kinderen is het Aviodrome. Hier kunt u allerlei soorten vliegtuigen vinden en ook in een echte vluchtsimulator stappen. In de buurt van uw vakantiehuis Lelystad kunt ook echt genieten van natuur die u nergens anders in Nederland vindt. Het natuurpark Lelystad is een natuurrijk recreatiegebied waar veel diersoorten als wisenten en przwewalskipaarden vrij rondlopen. In het park kunt u heerlijk wandelen over de afgezette routes. Wanneer even de stad uit wilt, bent u ook zo in de aangrenzende provincie Gelderland. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Apeldoorn en de Apenheul. Daar bent u in een klein uurtje. Een vakantiehuis in Lelystad biedt vele mogelijkheden voor een prettige vakantie.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag