Vakantiehuis Harlingen - een gezellige havenstad in Friesland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Harlingen - een gezellige havenstad in Friesland - EuroRelais

Vakantiehuis Harlingen - een gezellige havenstad in Friesland

Harlingen
Om het even wanneer
Gasten
Harlingen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Harlingen

Huis Harlingen
1 mrt. - 8 mrt.
-18%
€115
€95 per nacht
Huis 75 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (3 beoordelingen)
Harlingen, Friesland, Nederland
Begin met boeken
Huis Harlingen
28 sep. - 5 okt.
-16%
€76
€64 per nacht
Huis 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.3
"Goed" (7 beoordelingen)
Harlingen, Friesland, Nederland
Begin met boeken
Huis Harlingen
11 mei - 18 mei
-27%
€98
€72 per nacht
Huis 45 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.1
"Goed" (9 beoordelingen)
Harlingen, Friesland, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Harlingen is een stad in het noorden van Nederland, op zo'n 30 kilometer ten westen van Leeuwarden. De havenstad heeft de belangrijkste haven van de provincie Friesland. Ook is het een van de elf steden waar de deelnemers van de Elfstedentocht langs schaatsen. Voor een rustige, ontspannen vakantie waar niets hoeft en alles mag is een vakantiehuis in Harlingen een aanrader.

Verken Harlingen

Harlingen is de moeite waard om te leren kennen. Met een bezoekje aan het Hannemamuseum zult u wat meer te weten komen over de geschiedenis van Harlingen. Ook kunststukken kunt u in de buurt van uw vakantiehuis in Harlingen vinden. In het Harlinger Aardewerk Museum is er een aantal prachtige aardewerkstukken te bewonderen, waarvan sommige eeuwen geleden gemaakt zijn. De haven moet u ook zeker bezoeken tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Harlingen. U kunt de havens ook vanaf het water met een rondvaart bekijken. Daarbij worden allerlei interessante wetenswaardigheden verteld.

U hoeft niet in Harlingen te blijven. U kunt een uitstapje maken naar de waddeneilanden Terschelling of Vlieland. Hier kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en over het eiland fietsen, waarna u aan het eind van de dag weer met de veerboot naar uw vakantiehuis in Harlingen terugkeert.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag