Vakantiehuis Makkum - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Makkum - EuroRelais

Vakantiehuis Makkum

Makkum
Om het even wanneer
Gasten
Makkum
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Makkum

Huis Makkum
21 sep. - 28 sep.
-18%
€91
€75 per nacht
Huis 35 m² ∙ 2 gasten ∙ 2 slaapkamers
Makkum, Súdwest Fryslân, Nederland
Boek nu
Huis Makkum
10 jan. - 17 jan.
-70%
€241
€72 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Makkum, Súdwest Fryslân, Nederland
Boek nu
Huis Makkum
29 nov. - 6 dec.
-72%
€242
€68 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Makkum, Súdwest Fryslân, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Makkum is een pittoresk dorpje in het westen van Friesland dat vroeger de poort naar de Zuiderzee genoemd werd. Het vissersdorpje heeft veel te bieden op het gebied van toerisme en heeft een rijke historie. In het gezellige centrum met terrasjes vindt u zeer fraaie 17e eeuwse koopmanshuizen met prachtige gevels versierd met ornamenten. Natuurlijk staat Makkum in de eerste plaats bekend om het Makkumer aardewerk.

Vakantiehuisje Makkum, genieten aan de kust

Makkum heeft naast een gezellig centrum ook vele mogelijkheden op het gebied van watersport. U kunt er onder andere surfen, zeilen en zwemmen. Geniet van een heerlijke vakantie aan het water. Erg leuk met kinderen. Of neem uw hond mee op vakantie. Uw trouwe vriend zal het heerlijk vinden op het strand. Recreatiegebied De Holle Poarte heeft een superleuk strand en een gezellige boulevard met restaurantjes en winkeltjes. In een van de jachthavens ziet u soms spectaculaire boten aanmeren. In Makkum zal het u aan niks ontbreken.

Leuke uitstapjes vanuit uw vakantiehuis Makkum

Vanuit uw vakantiehuisje Makkum kunt u uitstapjes gaan maken naar leuke plaatsen in de regio. Wat dacht u van het gezellige stadje Sneek met zijn beroemde Waterpoort en gezellige winkeltjes? Of bezoek de oudste stad van Friesland: Stavoren. Een typische Hanzestad. In de zomer kunt u er een boottocht over het IJsselmeer maken naar Enkhuizen. Maar ook kleinere Friese plaatsen zijn echt de moeite waard eens te bezoeken. Bijvoorbeeld het watersportdorpje Heeg, waar zich zeilscholen, scheepswerven en jachthavens bevinden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag