Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis in Sneek

Sneek
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 15 beschikbare accommodaties, gevonden op 2 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Sneek

Appartement Sneek
Appartement 70 m²
4 1
Sneek, Súdwest Fryslân, Nederland
4,5 / 4
"Zeer goed"
vanaf €283
voor 1 week
Appartement Sneek
Appartement 70 m²
4 1
Sneek, Súdwest Fryslân, Nederland
4,2 / 3
"Goed"
vanaf €263
voor 1 week
Huis Sneek
Huis 100 m²
4 2
Sneek, Súdwest Fryslân, Nederland
4,8 / 5
"Uitstekend"
vanaf €928
voor 1 week
Bekijk alle deals

In het zuidwesten van de provincie Friesland, op een half uurtje rijden van Leeuwarden, ligt het gezellige watersportstadje Sneek. Het stadje heeft veel te bieden, niet alleen qua watersport, maar ook wat betreft historie en cultuur. Bovendien hoeft u niet ver te reizen naar Sneek. En dat is wel zo fijn als u bijvoorbeeld met kinderen reist of de hond mee op vakantie wilt nemen.

 

Proef de cultuur en historie van Sneek

Een vakantiehuis Sneek is een hartstikke mooie bestemming voor een vakantie in eigen land. Het centrum van Sneek is sfeervol met winkels en terrasjes. Ook zijn er vele bezienswaardigheden in Sneek. De waterpoort uit 1613 is het bekendste bouwwerk in Sneek. Maar ook de grote Kerk uit 1498 en het in Rococostijl opgetrokken stadhuis uit 1478 zijn prachtige historische gebouwen. Ook zijn er in Sneek diverse interessante musea zoals het Fries Scheepvaart Museum en het Nationaal Modelspoormuseum. De Weduwe Joustra distilleerderij is gevestigd in een van de oudste panden van Sneek. Boek een rondvaartboot of huur zelf een sloepje en bekijk Sneek vanaf het water. Een mini-stedentrip naar Sneek is echt de moeite waard!

 

Actief bezig zijn vanuit een vakantiehuis Sneek

Sneek ligt centraal in het Friese Merengebied. Sneek is niet voor niks zeer geliefd bij watersporters. In het centrum van de stad zijn vele aanlegplaatsen te vinden. Vanuit Sneek zijn er diverse vaarroutes die u kunt volgen zoals de Staande Mast Route en de Middelseeroute. Ieder jaar wordt er in de eerste week van Augustus het grootste Nederlandse zeilevenement, Sneekweek, gehouden. Dit gezellige evenement wordt jaarlijks bezocht door fanatieke zeilers, maar ook door toeristen die komen voor de traditionele vlootschouw. Fietsers kunnen hun hart ophalen in de omgeving van Sneek. Er lopen diverse leuke fietsroutes door de regio of u kunt zelf aan de hand van een knooppunten systeem een mooie route uitstippelen. Ook kunt u leuke tochtjes gaan maken naar bijvoorbeeld het pittoreske vissersdorpje Makkum. Een vakantiewoning Sneek biedt voor ieder wat wils.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag