Vakantiehuis in Stavoren - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis in Stavoren - EuroRelais

Vakantiehuis in Stavoren

Stavoren
Om het even wanneer
Gasten
Stavoren
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Stavoren

Boot Stavoren
4 nov. - 11 nov.
-29%
€182
€130 per nacht
Boot 75 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (8 beoordelingen)
Stavoren, Súdwest Fryslân, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Maisonnette Stavoren
8 nov. - 15 nov.
-24%
€211
€160 per nacht
Maisonnette 200 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.3
"Goed" (22 beoordelingen)
Stavoren, Súdwest Fryslân, Nederland
Boek nu
Huis Stavoren
4 jan. - 11 jan.
-28%
€162
€117 per nacht
Huis 125 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (33 beoordelingen)
Stavoren, Súdwest Fryslân, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Met een vakantiehuis in het Nederlandse Stavoren kunt u alle kanten op. Stavoren is de oudste stad van Friesland, Hanzestad en één van de Friese Elfsteden. Vanuit uw vakantiewoning kunt u genieten van diverse watersporten, Stavoren heeft namelijk een directe verbinding met de Friese Meren. Maar ook als u van natuur en cultuur houdt is een vakantie Stavoren iets voor u. Het mooie open landschap met talloze meren en vaarten biedt veel mogelijkheden voor wandel- en fietstochten.

Vanuit uw vakantiehuis Stavorenmaakt u kennis met diverse bezienswaardigheden. Het vrouwtje van Stavoren is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt als u de naam Stavoren hoort. Met een vakantiehuis Stavoren ontdekt u het hele verhaal! Maar bezoekt u vooral ook het voormalig stadhuis van Stavoren, de vuurtoren, het J.L. Hooglandgemaal en de Overtuin.


Op vakantie in eigen land

Als u met het hele gezin op vakantie gaat, gaat u dan vooral een dagje Skûtsjesilen. Geniet van een heerlijke dag zeilen op een echt Fries skûtsje of neem zelf plaats aan het roer van een prachtig zeilschip. Een andere aanrader is Het Ponthús, hier wordt verteld over de geschiedenis van de stad. Door het gebouw loopt een tijdsbalk van het jaar nul tot het heden en aan de hand van deze tijdsbalk wordt er ingehaakt op een gebeurtenis uit de geschiedenis. Een voorbeeld hier van is de Slag bij Stavoren. De kinderen kunnen aan de hand van een aantal opdrachten een speurtocht door het gebouw maken, er kan een film over de legende van het vrouwtje van Stavoren worden bekeken of lezen in spannende boeken.

Wilt u een uitstapje maken vanuit uw vakantiehuis of vakantiewoning in Stavoren, bezoekt u dan eens een ander leuk dorpje. In Appelscha bezoekt u het culinair historisch kookmuseum, het speelpark Duinen Zathe en het Zwembad Bosbad Appelscha. Maar ook Emmeloord, Heerenveen en Leeuwarden zijn de moeite waard als u er een keer op uit wilt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag