Vakantiehuis Apeldoorn - vakantie in de Veluwe - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Apeldoorn - vakantie in de Veluwe - EuroRelais

Vakantiehuis Apeldoorn - vakantie in de Veluwe

Apeldoorn
Om het even wanneer
Gasten
Apeldoorn
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 8 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Apeldoorn

Huis Beekbergen-Zuid
10 jun. - 17 jun.
-53%
€146
€69 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.6
"Ruim voldoende" (7 beoordelingen)
Beekbergen-Zuid, Beekbergen, Apeldoorn
Begin met boeken
Vakantiepark Beekbergen-Zuid
9 nov. - 16 nov.
-49%
€159
€82 per nacht
Vakantiepark ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Beekbergen-Zuid, Beekbergen, Apeldoorn
Begin met boeken
Chalet Beekbergen-Zuid
9 nov. - 16 nov.
-49%
€158
€81 per nacht
Chalet 45 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Beekbergen-Zuid, Beekbergen, Apeldoorn
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Met een vakantiehuis in Apeldoorn bent u weliswaar nog in Nederland, maar kunt u toch een paar dagen heerlijk ontspannen. Apeldoorn ligt in de gemeente Gelderland en heeft 139.071 inwoners. Daarmee behoort de stad tot de grootste steden van Nederland. Toch vindt u hier ook rust en ruimte, en ook veel groen. Apeldoorn ligt vlak naast het natuurgebied De Veluwe. Een uitstapje naar de aangrenzende provincie Flevoland is ook zo gemaakt. Zowel in Almere als Lelystad bent u binnen een uur.

Op stap in Apeldoorn

Voor jong en oud is een vakantiewoning in Apeldoorn geschikt. Breng een koninklijk bezoek aan paleis Het Loo, de voormalige zomerresidentie van de koninklijke familie. Sinds 1984 is het paleis een museum, waar u een indruk kunt krijgen over hoe de Oranjes hier vroeger leefden. Wandel ook door de prachtige tuinen van het paleis, met prachtige bloemen en fonteinen. Wanneer u met uw kinderen op vakantie bent, kunt u een dag naar het pretpark Koningin Julianatoren gaan.Stap in attracties als Springend Water of geniet van shows als Het Grote Sleutel Mysterie. Dit familiepretpark met 60 attracties zorgt ervoor dat u en uw kinderen een onvergetelijke dag beleven. Vanuit uw vakantiehuis Apeldoorn kunt u ook gewoon lekker door de stad wandelen of winkelen.

Apenheul

Een bezoek aan de Apenheul is ook zeker de moeite waard. Hier kunt genieten van 35 apensoorten, zoals gorilla's, orang-oetans en doodshoofdaapjes, waarvan de meeste vrij rondlopen. De dierenverzorgers stellen u de apen voor tijdens voederpresentaties. De Apenheul bevindt zich niet ver van uw vakantiewoning in Apeldoorn, aan de rand van de stad.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag