Vakantiehuis Nijmegen – Grootste gemeente van Gelderland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Nijmegen – Grootste gemeente van Gelderland - EuroRelais

Vakantiehuis Nijmegen – Grootste gemeente van Gelderland

Nijmegen
Om het even wanneer
Gasten
Nijmegen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Nijmegen

Villa Nijmegen
3 jan. - 10 jan.
-15%
€104
€88 per nacht
Villa 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.2
"Goed" (2 beoordelingen)
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Chalet Nijmegen
11 jan. - 18 jan.
-72%
€289
€81 per nacht
Chalet 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Boek nu
Bungalow Nijmegen
26 aug. - 2 sep.
-18%
€79
€65 per nacht
Bungalow 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (42 beoordelingen)
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Voor een ontspannen vakantie in eigen land hoeft u niet ver te gaan. In de provincie Gelderland ligt Nijmegen, de grootste gemeente van de provincie. De stad bestaat al 2000 jaar en mag zich naast Maastricht en Utrecht een van de oudste steden van Nederland noemen. Nijmegen ligt aan de grens met Noord-Brabant, dus vanuit uw vakantiehuis Nijmegen kunt u ook een uitstapje maken naar bijvoorbeeld het nabijgelegen Oss.

Uw vakantie Nijmegen kunt u beginnen met een bezoekje aan de Waag op de Grote Markt, waar u op een terrasje gezellig wat kunt eten of drinken. Daarna kunt ook even langs het stadhuis van Nijmegen gaan, gebouwd tussen 1554 en 1555 in vroegrenaissancestijl. Musea kunt u ook in de buurt van uw vakantiewoning Nijmegen vinden. Het Nationaal Fietsmuseum Velorama bevat een uitgebreide collectie fietsen die u een overzicht geeft van de onwikkeling van de fiets. Van de eerste loopfiets tot de fietsen van tegenwoordig. Als u uw hond mee hebt genomen, kunt u die uitlaten in het Goffertpark. Dit is het grootste park van Nijmegen, wel 80 hectare groot. Hier worden ook regelmatig concerten gegeven van nationale en internationale artiesten. Wanneer u even de stad uit wilt, kunt u gemakkelijk naar een nabijgelegen plaats gaan, zoals Wijchen.

Vierdaagse

Het beroemdste evenement van Nijmegen is de Nijmeegse Vierdaagse, die elk jaar in de derde week van juli van start gaat. Mensen van over de hele wereld komen hier elk jaar naartoe om per dag 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Overal in de stad en in de buurt va uw vakantiehuis Nijmegen worden tijdens de Vierdaagsefeesten optredens gehouden. Het is dus zeker een aanrader daar een kijkje te nemen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag