Vakantiehuis Putten - vakantie in een leuk dorp in Gelderland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Putten - vakantie in een leuk dorp in Gelderland - EuroRelais

Vakantiehuis Putten - vakantie in een leuk dorp in Gelderland

Putten
Om het even wanneer
Gasten
Putten
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Putten

Maisonnette Putten
19 okt. - 26 okt.
-20%
€73
€58 per nacht
Maisonnette 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.3
"Goed" (4 beoordelingen)
Putten, Gelderland, Nederland
Begin met boeken
Huis Putten
9 nov. - 16 nov.
-47%
€126
€67 per nacht
Huis 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Putten, Gelderland, Nederland
Begin met boeken
Huis Putten
25 nov. - 2 dec.
-16%
€71
€60 per nacht
Huis 80 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.3
"Goed" (45 beoordelingen)
Putten, Gelderland, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Natuurliefhebbers zullen het er ongetwijfeld naar hun zin hebben, als ze een vakantiehuis in Putten huren. Niet zo verwonderlijk, want het Gelderse dorp ligt, nabij Ermelo en Harderwijk, aan de rand van de Veluwe en de Puttense Bossen. Een van de natuurrijke attracties van Putten is Landgoed Schovenhorst. Dit is een fraai park waarin sinds de 19e eeuw bomen uit de hele wereld zijn aangeplant. U kunt het landgoed zelfstandig doorkruisen, maar er ook voor kiezen om rondgeleid te worden door een ervaren gids. Vergeet ook vooral niet om zwemkledij mee te nemen naar uw vakantiewoning in Putten als u van zwemmen houdt. In het dorp is namelijk het subtropische Bosbad te vinden. Deze zwemoase is het gehele jaar open en biedt de bezoekers naast zwemplezier ook diverse vormen van wellness. Nog meer recreatieve sportiviteit kunt u onder andere beleven bij Minigolf Terra Nova en Bowlingcentrum Putter Eng.

Musea

Ook voor liefhebbers van geschiedenis is het huren van een vakantiehuis in Putten overigens een aanrader. In en om het dorp zijn diverse musea te vinden, waaronder Museum De Tien Malen, waarin te zien is hoe de lokale bevolking in het verleden leefde. Dat dat een stuk primitiever was dan het comfort dat u tegenwoordig in uw vakantiewoning in Putten heeft zal u waarschijnlijk niet verbazen. Nog meer lokale historie kan worden opgesnoven in het plaatselijke Stoomgemaal. Dit is elke woensdag publiekelijk toegankelijk en wordt dan door vrijwilligers in bedrijf gezet.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag