De mooiste vakantiehuizen 
in Groningen - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Groningen - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Groningen

Groningen
Om het even wanneer
Gasten
Groningen
Om het even wanneer
Gasten
Reist u met kinderen? Of wilt u om een andere reden liever niet ver op vakantie? Dat hoeft ook niet. Ons eigen Nederland heeft meer dan genoeg te bieden voor een geslaagde vakantie of een weekendje weg . Wat dacht u van de mooie provincie Groningen?

Populaire regio's en steden in Groningen

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Groningen

Bungalow Lauwersoog
4 nov. - 11 nov.
-77%
€218
€51 per nacht
Bungalow 90 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.4
"Goed" (7 beoordelingen)
Lauwersoog, De Marne, Groningen
Boek nu
Bungalow Lauwersoog
4 nov. - 11 nov.
-75%
€173
€44 per nacht
Bungalow 90 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.1
"Goed" (17 beoordelingen)
Lauwersoog, De Marne, Groningen
Boek nu
Huis Lauwersoog
22 nov. - 29 nov.
-14%
€62
€53 per nacht
Huis 44 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lauwersoog, De Marne, Groningen
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Groningen

Groningen heeft u van alles te bieden op het gebied van cultuur, natuur en ontspanning. Ook is de ligging gunstig om uitstapjes te gaan maken naar de Duitse deelstaat Nedersaksen of het mooie waddengebied. Wij bieden diverse vakantiehuizen Groningen aan. Tevens behoort een verblijf op een vakantiepark in Groningen tot de mogelijkheden.

Actief in Groningen

Vanuit een vakantiehuis Groningen kunt u van alles gaan ondernemen. Het Nationaal Park Lauwersmeer, het Westerkwartier en de bossen van Westerwolde zijn bijzonder mooie natuurgebieden. Groningen kent kwelders, polders en prachtige meren. Het landschap is prachtig uitgestrekt. Ga heerlijk wandelen. Als u wilt kunt u uw hond ook mee nemen. Deze is van harte welkom in de meeste van onze vakantiehuizen Groningen. Een van de oudste botanische tuinen van ons land, de Hortus Haren, is gelegen en Haren en is werkelijk betoverend. U kunt de provincie ook per fiets gaan ontdekken. Ook de stad Groningen is leuk om per fiets te gaan ontdekken.

Bezienswaardigheden in Groningen

Wanneer u verblijft in een vakantiehuis Groningen is het leuk om een rond te gaan kijken in de regio. Wat u meteen zal opvallen in het landschap is het grote aantal molens. Groningen heeft namelijk ruim 80 molens. Van korenmolens, tot pelmolens, watermolens en zaagmolen. In de stad Groningen zijn diverse bezienswaardigheden zoals de Martinitoren, het goudkantoor en de korenbeurs.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag