Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Heerlen – Een van de grootste gemeenten van Limburg - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Heerlen – Een van de grootste gemeenten van Limburg - EuroRelais

Vakantiehuis Heerlen – Een van de grootste gemeenten van Limburg

Heerlen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Heerlen

Villa Heerlen
12 jan. - 19 jan.
-62%
€236
€89 per nacht
Villa ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (4 beoordelingen)
Heerlen, Limburg, Nederland
Details
Landal Green Parks
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bungalow Heerlen
3 nov. - 10 nov.
-71%
€210
€62 per nacht
Bungalow ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Heerlen, Limburg, Nederland
Details
Landal Green Parks
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bungalow Heerlen
3 nov. - 10 nov.
-75%
€249
€62 per nacht
Bungalow ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.4
"Goed" (6 beoordelingen)
Heerlen, Limburg, Nederland
Details
Landal Green Parks
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Ontdek de zuidelijk gelegen stad door een vakantiehuis Heerlen te boeken. Heerlen is een grote stad met 88.022 inwoners dat in het zuiden van de provincie Limburg ligt. Ook behoort de stad tot de steden van de Euregio Maas-Rijn, waartoe ook steden als Hasselt en Aken behoren. Een vakantiewoning in Heerlen biedt vele mogelijkheden. Mensen die geïnterresseerd zijn in historie kunnen hier enkele oorlogsmonumenten bezoeken, en in het Thermenmuseum bevinden zich overblijfselen van de Romeinse thermen. Andere musea zijn er ook, zoals het Glaspaleis en het Nederlands Mijnmuseum. Wie graag wil winkelen, kan dat doen in de omgeving tussen het Schouwburgplein en het NS-Station.

Activiteiten voor de kinderen

Ook voor kinderen is een vakantiewoning in Heerlen ideaal. Er zijn genoeg activiteiten voor ze in de directe omgeving. Vlakbij het station bevindt zich het Indoor Speelparadijs Kinderstad en voor oudere kinderen is er ook nog het klimcentrum Neoliet. Ook de omgeving biedt mogelijkheden. U kunt een van de nabijgelegen dorpen bezoeken. U bent daar zo met de bus. Neem uw huisdier mee naar uw vakantiehuis Heerlen. In de omgeving kunt u heerlijk met uw hond wandelen of een fietstocht maken. Ten noorden van Heerlen ligt de Heksenberg. Volgens de legende is dit een grafheuvel waar de urnen met de as van Romeinen in geplaatst zijn.

Wie graag toch een beetje wintersport wil beleven, kan naar het dichtbij gelegen Landgraaf gaan. Daar is het grootste indoor wintersportresort van Europa, SnowWorld, dat ook nog een vestiging in Zoetermeer heeft. Aarzel niet en boek een vakantiehuis Heerlen. Het is zeker de moeite waard.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag