Vakantiehuis Kerkrade - een ontspannen vakantie - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Kerkrade - een ontspannen vakantie - EuroRelais

Vakantiehuis Kerkrade - een ontspannen vakantie

Kerkrade
Om het even wanneer
Gasten
Kerkrade
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Kerkrade

Villa Kerkrade
10 feb. - 17 feb.
-50%
€391
€195 per nacht
Villa 140 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Kerkrade, Limburg, Nederland
Boek nu
Villa Kerkrade
1 nov. - 8 nov.
-48%
€471
€246 per nacht
Villa 140 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
4.0
"Goed" (2 beoordelingen)
Kerkrade, Limburg, Nederland
Boek nu
Villa Kerkrade
10 feb. - 17 feb.
-55%
€437
€196 per nacht
Villa 140 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
4.0
"Goed" (2 beoordelingen)
Kerkrade, Limburg, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Wanneer u graag er op uit wilt gaan in eigen land, dan is Kerkrade in Limburg een zeer mooie plaats om naar toe te gaan. Vanuit een vakantiehuis in Kerkrade kunt u deze inspirerende omgeving bekijken.

Kerkrade, een kleine geschiedenis

In de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg nabij Heerlen ligt de plaats Kerkrade. De naam Kerkrade komt voor het eerst voor in 1104. Sinds 1839 is Kerkrade Nederlands grondgebied. Daarvoor heeft het een lange tijd bij Pruisen en België gehoord. In de 19e eeuw groeit de regio uit door de aanleg van een stoomspoorlijn.

Het station uit deze tijd is nog steeds te bekijken. Tegenover dit station ligt het Discovery Center Continium. Dit is een interactief pretpark waar veel te leren valt over de geschiedenis van de mens, de natuur en wetenschap. Vlakbij uw vakantiewoning in Kerkrade zijn tal van bezienswaardigheden. Een voorbeeld hiervan is het Kasteel Erenstein. Dit kasteel uit 1340 is nog geheel in de oude staat. Tegenover dit kasteel ligt het GaiaPark. Dit is een vrij nieuwe dierentuin met een themapark met als onderwerp Moeder Aarde.

In de buurt van uw vakantiehuis in Kerkrade treft u tal van winkels en restaurants aan. U hoeft nooit ver te rijden als u wat wilt gaan eten of drinken. Uiteraard is het voor de liefhebbers van winkelen ook mogelijk om te shoppen in Kerkrade. Er zijn ook een tal van wandel- en fietsroutes in de omgeving. Informatie over deze routes kunt u krijgen bij het plaatselijke VVV-kantoor.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag