Vakantiehuis Landgraaf - natuur en rust in het zuiden - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Landgraaf - natuur en rust in het zuiden - EuroRelais

Vakantiehuis Landgraaf - natuur en rust in het zuiden

Landgraaf
Om het even wanneer
Gasten
Landgraaf
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Landgraaf

Bungalow Landgraaf
1 nov. - 8 nov.
-21%
€96
€75 per nacht
Bungalow 84 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (41 beoordelingen)
Landgraaf, Limburg, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Landgraaf
4 okt. - 11 okt.
-22%
€102
€80 per nacht
Huis 84 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Landgraaf, Limburg, Nederland
Begin met boeken
Villa Landgraaf
10 feb. - 17 feb.
-50%
€391
€195 per nacht
Villa 140 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
Landgraaf, Limburg, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Voor een vakantie in eigen land is Landgraaf in Limburg nabij Kerkrade de plaats bij uitstek om naartoe te gaan. Deze natuurrijke plaats ligt in het glooiende Zuid-Limburgse landschap. Deze plaats is wellicht het meest bekend door het jaarlijkse evenement Pinkpop. Landgraaf heeft een hoop te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Hierdoor is het huren van een vakantiewoning in Landgraaf meer dan de moeite waard.

Een korte geschiedenis van Landgraaf

De gemeente Landgraaf is ontstaan in de jaren 1980 en is hierdoor een zeer jonge gemeente. Door de opening van de mijnen in 1890 kwamen er veel mensen in dit gebied wonen. Hierdoor ontstond de infrastructuur in en rond deze plaats.

In de omgeving van uw vakantiehuis in Landgraaf treft u een tweetal prachtige kastelen aan. Rondom het kasteel Strijthagen bevindt zich een dierenpark GaiaZOO. Een ander kasteel, het slot Rimburg ligt in het Wormdal net in Duitsland. Voor fervente wintersporters is er Snowworld. Dit is de langste overdekte skibaan van West-Europa. Voor de liefhebbers van oude treinen is er de Zuid-Limburgse Stoomtreinmaatschappij, die tal van treinreizen organiseert met oude treinen.

In de buurt van uw vakantiehuis in Landgraaf zijn verschillende voorzieningen zoals winkels en restaurants. U hoeft nooit ver te rijden om boodschappen te doen of om uit eten te gaan. Vanuit uw vakantiewoning in Landgraaf is het tevens mogelijk tal van wandel- en fietsroutes te volgen. U kunt bij de plaatselijke VVV informatie krijgen over deze routes door natuurrijke gebieden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag