Vakantiehuis Roermond – Geniet van de gezellige stad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Roermond – Geniet van de gezellige stad - EuroRelais

Vakantiehuis Roermond – Geniet van de gezellige stad

Roermond
Om het even wanneer
Gasten
Roermond
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Roermond

Villa Roermond
19 apr. - 26 apr.
-56%
€373
€165 per nacht
Villa 160 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
3.7
"Ruim voldoende" (3 beoordelingen)
Roermond, Limburg, Nederland
Begin met boeken
Boot Roermond
1 nov. - 8 nov.
-48%
€201
€105 per nacht
Boot 64 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.3
"Goed" (3 beoordelingen)
Roermond, Limburg, Nederland
Begin met boeken
Huis Roermond
22 jun. - 29 jun.
€282 per nacht
Huis 120 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Roermond, Limburg, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

In het zuiden van ons land vindt u tussen Venlo en Sittard de stad Roermond, een van de gezelligste steden in de provincie Limburg. De stad heeft 56.695 inwoners en ligt bij de plek waar de rivier de Roer uitmondt in de Maas. Een vakantiehuis Roermond geeft u de gelegenheid de stad te verkennen. In de binnenstad van Roermond zijn er veel dingen te bezichtigen. Bijvoorbeeld het historisch stadhuis, waar in het torentje zich een beiaard bevindt waar bovenop beelden voorbijkomen. De beiaard is in 1982 geschonken ter gelegenheid van het 750-jarige bestaan van de stad. Bezoek de Sint-Christoffelkathedraal of de Munsterkerk. Die laatste is ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Pierre Cuypers. Wanneer u meer wilt weten over deze architect, ga dan vooral naar het Cuypershuis, niet ver van uw vakantiewoning Roermond. Iets buiten het centrum liggen twee stadsparken, Stadspark De Karthuis en Park Hattem, waar u heerlijk met u hond kan wandelen en kan genieten van de mooie omgeving. Zelfs een tripje over de grens is mogelijk. Op 35 kilometer afstand ligt Mönchengladbach. Met de auto bent u daar zo.

Maasplassen

Met uw gezin kunt u in de zomer een heerlijk dagje uit beleven bij de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. U kunt hier surfen, zeilen of gewoon ontspannen zwemmen. Elk jaar wordt hier ook het Solar Weekend Festival georganiseerd, dat elke keer wel 15.000 bezoekers trekt. De Maasplassen bevinden zich iets ten westen van de stad, dus vanuit uw vakantiehuis Roermond hoeft u helemaal niet lang te reizen.

Designer Outlet

Roermond is ook een winkelstad, mede door de Designer Outlet dat in 2001 opende en nu het grootste winkelcentrum van België, Nederland en Luxemburg is. In dit winkelcentrum bevinden zich meer dan 150 winkels. Ook bevinden hier zich restaurantjes en cafés, waar u na lange dag shoppen iets kan eten of drinken. De meeste bezoekers komen uit Duitsland, die speciaal voor dit centrum de grens oversteken. Het center bevindt zich aan de rand van de binnenstad, niet ver van uw vakantiehuis Roermond.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag