Vakantiehuis Sittard – ver weg en toch dichtbij op vakantie  - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Sittard – ver weg en toch dichtbij op vakantie  - EuroRelais

Vakantiehuis Sittard – ver weg en toch dichtbij op vakantie

Sittard
Om het even wanneer
Gasten
Sittard
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Sittard

Villa Sittard
2 dec. - 9 dec.
-54%
€373
€170 per nacht
Villa 160 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
4.0
"Goed" (5 beoordelingen)
Sittard, Sittard-Geleen, Nederland
Begin met boeken
Chalet Sittard
9 nov. - 16 nov.
-53%
€151
€72 per nacht
Chalet 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (5 beoordelingen)
Sittard, Sittard-Geleen, Nederland
Begin met boeken
Villa Sittard
2 dec. - 9 dec.
-54%
€390
€178 per nacht
Villa 160 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
Sittard, Sittard-Geleen, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Een vakantiewoning Sittard is met natuur omgeven. Er is een groot wandelnetwerk in Limburg, ook met routes in Sittard. Ze zijn gemarkeerd met gekleurde palen en hebben één vertrek- en aankomstpunt. Uw hond mag natuurlijk op de rondgaande routes meelopen, maar het is wel belangrijk dat hij aangelijnd is vanwege het vee en de planten op de route. Als u uw fiets heeft meegenomen naar uw vakantiehuis Sittard, kunt u ook een van de velen fietsroutes verkennen. Langs de route zijn overal fietscafés voor een korte pauze. Wie zijn vakantiewoning Sittard in de winterperiode heeft geboekt en niet van sneeuwwandelingen houd, kan in december op de marktplaats in de stad gezellig schaatsen op de open-lucht schaatsbaan of gedurende de hele winterperiode in het Sportcenter Laco Glanerbrook.

Een groot deel van het centrum van Sittard is van rijkswege beschermd vanwege het historische karakter. Er zijn bovendien tientallen Rijksmonumenten waar u vanuit uw vakantiehuis Sittard naartoe kunt lopen zoals de Basiliek van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart en Sint-Petrus' stoel van Antiochiëkerk. In de galerie Norbert Dabekaussen Kunst kunnen kunstkenners urenlang rondlopen en met andere geïnteresseerde kletsen. Wie meer over de geschiedenis wil weten, komt met een bezoekje aan het museum het Domein al een heel eind. Hier wordt de stedelijke historie en archeologie tentoon gesteld. Een gezellige middag in uw vakantiehuis Sittard is zo geregeld. In het Stardust bowling- en partycentrum is er voor jong en oud iets te beleven.

Typisch Limburgs is een kop koffie of thee in een klein café door de middag, natuurlijk met een heerlijk stuk vlaai. Bedenk wel dat de bediendes hier meestal dialect spreken. In Oktober is een vakantiewoning Sittard een aanrader voor bierdrinkers. Het jaarlijkse Oktobeerfeest uit München wordt hier ook gevierd. De paviljoens nodig voor een biertje uit en de sfeervolle kermis zal de harten van uw kinderen hoger laten slaan.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag