Vakantiehuis Venlo – Op vakantie in het zuiden van het land - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Venlo – Op vakantie in het zuiden van het land - EuroRelais

Vakantiehuis Venlo – Op vakantie in het zuiden van het land

Venlo
Om het even wanneer
Gasten
Venlo
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 7 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Venlo

Chalet Venlo
16 nov. - 23 nov.
-55%
€136
€61 per nacht
Chalet 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Venlo, Limburg, Nederland
Boek nu
Bungalow Venlo
26 aug. - 2 sep.
-22%
€59
€46 per nacht
Bungalow 45 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.4
(127 beoordelingen)
Venlo, Limburg, Nederland
Boek nu
Huis Venlo
26 aug. - 2 sep.
-22%
€62
€49 per nacht
Huis 51 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.5
"Ruim voldoende" (95 beoordelingen)
Venlo, Limburg, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Met 100.000 inwoners is Venlo een van de grootste gemeenten in Limburg. De stad ligt vlakbij de grens met Duitsland en met de trein bent u binnen een uurtje in Zuid-Limburg. Ook kunt u met de Eurobahn naar Duitse steden als Mönchengladbach gaan. Wanneer u een vakantiehuis Venlo huurt, heeft u de mogelijkheid in alle rust niet alleen de bezienswaardigheden in Venlo te bekijken, maar ook in de omliggende dorpen. Wie een vakantiewoning Venlo boekt, moet niet vergeten ook even naar de prachtige kasteeltuinen in Arcen gaan. Bent u met de kinderen op vakantie? Misschien is het dan een leuk idee om naar het Limburgs Museum te gaan.

Binnenstad

Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Venlo het zwaar te verduren gehad. Veel historische gebouwen zijn verdwenen, zoals de synagoge en de kloostercomplexen. Gelukkig is er nog wel wat bewaard gebleven. Vanuit uw vakantiewoning Venlo kunt het Romerhuis of Huize Scheurs bezoeken, twee van de 93 rijksmonumenten die in Venlo en omstreken te vinden zijn. U kunt ook nog vliegbasis Venlo-Herongen bezoeken, dat in de Tweede Wereldoorlog werd aangelegd door de Duitsers en de naam Fliegerhorst Venlo kreeg. In 2010 werd een nieuw winkelcomplex gebouwd, de Maasboulevard, met terrasjes en een stadspark. In 2011 werd theater de Maasport aangesloten op de Maasboulevard. In 2013 kreeg Venlo heeft de prijs voor de beste binnenstad 2013-2015 in de categorie 'middelgrote steden'. Daarmee heeft de stad andere steden als Heerlen afgetroefd. Ga zelf op pad om de stad beter te leren kennen en boek snel en eenvoudig een vakantiehuis Venlo.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag