Vakantiehuis Weert – Stad van cultuur en gezelligheid - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Weert – Stad van cultuur en gezelligheid - EuroRelais

Vakantiehuis Weert – Stad van cultuur en gezelligheid

Weert
Om het even wanneer
Gasten
Weert
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Weert

Bungalow Weert
6 jan. - 13 jan.
-18%
€78
€64 per nacht
Bungalow 63 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Weert, Limburg, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bungalow Weert
30 aug. - 6 sep.
-22%
€81
€63 per nacht
Bungalow 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.8
"Ruim voldoende" (22 beoordelingen)
Weert, Limburg, Nederland
Boek nu
Bungalow Weert
30 aug. - 6 sep.
-22%
€87
€68 per nacht
Bungalow 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.1
"Goed" (1 beoordeling)
Weert, Limburg, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Weert ligt in Limburg in het zuiden van het land dichtbij Roermond en Eindhoven. De stad telt circa 50.000 inwoners. De gemeente Weert wordt ook wel de 'poort van Limburg' genoemd, omdat ze grenst aan Noord-Brabant en België. Boek een vakantiehuis Weert en ga er op uit in de stad.

Vakantie in Weert en omgeving

Rondom uw vakantiewoning Weert zijn er tal van bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Bezichtig de Sint Martinuskerk, een monument dat in de top 100 belangrijkste monumenten van Nederland staat en in 2011 is uitgekozen tot een van de mooiste monumenten van de provincie. Op een van de Open Torendagen kunt u via de 142 treden naar de top van de kerk klimmen en genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Als u interesse hebt, kunt u ook een van de stadswandelingen maken die door de stad gaan. U kunt kiezen uit routes die door het centrum, door de wijk Biest of door de wijk Fatima lopen. Het beginpunt is niet ver van uw vakantiehuis Weert. Bent u meer een natuurwandelaar, dan kunt u naar het park Kempen-Broek gaan. Daar staan bewegwijzerde routes voor onder anderen wandelaars en fietsers. In het recreatiegebied De Ijzeren Man is een kinderboerderij waar u met uw gezin naartoe kan gaan. Kinderen mogen hier tussen de dieren wandelen en ze aaien.

Evenementen

Begin juli vindt er elk jaar het festival Bospop plaats, dat iedere keer ongeveer 25.000 bezoekers trekt. Het duurt twee dagen en er zijn twee podia waar nationale en internationale acts optreden. Eind september kunt u de op één na grootste kermis van Nederland bezoeken. Op 7 pleinen staan er meer dan 130 attracties en eettentjes. Een groot plusplunt van deze kermis zijn de lage prijzen, die mogen niet boven een bepaald bedrag uitkomen. Tot ver in de avond kunt u in attracties gaan en iets eten bij de eetgelegenheden, waarna u snel daarna terug bent in uw vakantiehuis Weert.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag